Search
Close this search box.
9o FILM FACTORY

Έρχεται στις 19 – 20 Δεκεμβρίου το 9ο Athens Film Factory

Για 9η συνεχόμενη φορά διοργανώνεται το Athens Film Factory, το διήμερο εξειδικευμένων εργαστηρίων ανταλλαγής γνώσεων κι απόψεων καλλιτεχνών με το κοινό

Αν και λίγο διαφορετικά, εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών, το 9ο Athens Film Factory αναμένεται να ανοίξει κανονικά τις πύλες του και φέτος στις 19 – 20 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πρόκειται για μια σειρά εξειδικευμένων εργαστηρίων όπου οι βραβευμένοι με Βραβείο Ίρις δημιουργοί και καλλιτεχνικοί συντελεστές της χρονιάς, μεταφέρουν τις γνώσεις και την πείρα τους στο κοινό, το οποίο φέτος θα παρεβρεθεί σε περιορισμένο αριθμό λόγω Covid-19.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από τους διδάσκοντες βάσει βιογραφικών και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση hfa.film.factory@gmail.com.

Το 9ο Athens Film Factory διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, την ευγενική χορηγία του Studio Karamanos, και την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ και του Αthens Film Office.

Περισσότερες πληροφορίες για το 9ο Athens Film Factory βρείτε εδώ.

Πηγή Φωτογραφίας

Κείμενο: Θεοδωρίδου Ελένη (Lavart)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr