Search
Close this search box.
Ταινία για την Πτώση του Τείχους

Animation για την επέτειο της Πτώσης του Τείχους: «Το Αερόστατο»

Στις 9 Νοεμβρίου τιμήθηκε και φέτος η ιστορική Πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Συγκεκριμένα, φέτος έκλεισαν 31 χρόνια από την συγκεκριμένη ημερομηνία-σταθμό που έμελλε να αλλάξει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά και ολόκληρου του κόσμου σε συμβολικό επίπεδο.

Με την αφορμή αυτή, η Γερμανική Πρεσβεία στην Ελλάδα αποφάσισε φέτος να ετοιμάσει μία animation ταινία μικρού μήκους για την Πτώση του Τείχους, έτσι ώστε η σημασία αυτού του κοσμοϊστορικού γεγονότος να μπορέσει να γίνει αντιληπτή από μικρούς και μεγάλους.

Στην ταινία παρακολουθούμε την (εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα) ιστορία κάποιων ανθρώπων που αποφάσισαν να πετάξουν πάνω από το Τείχος με ένα αερόστατο, έχοντας ως όνειρο την ελευθερία.

Η Κλεοπάτρα Κοραή και η Έλενα Παυλάκη από την εταιρεία Lokey συνεργάστηκαν με τον μουσικό Κώστα Μπαλταζάνη, ο οποίος συνέθεσε την μουσική αποκλειστικά για την συγκεκριμένη ταινία.

Δείτε παρακάτω την ταινία και μάθετε αν, εν τέλει, η απόδραση προς την ελευθερία ήταν επιτυχής:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Κείμενο: Lavart Group (lavart)

Πηγή Φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr