Search
Close this search box.

To Τραγούδι της Εβδομάδας | “Normal” της Katie Pruitt

“If I could be normal than trust me I would”

Είναι 26 χρονών και μία από τις νεότερες κάντρι καλλιτέχνιδες σήμερα. Το όνομα της ακούγεται ολοένα και περισσότερο, όχι στα τσαρτς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά στις λίστες με τα καλύτερα μουσικά άλμπουμ των μουσικοκριτικών. Η Katie Pruitt δεν μετρά πολύ καιρό στη βιομηχανία και έχει μόνο μία επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία που ακούει στο όνομα “Expectations“, το οποίο μάλιστα έχει αποσπάσει την αγάπη και τον θαυμασμό τόσο των κριτικών, όσο και των φανς της φολκ και κάντρι μουσικής.

Από το ντεμπούτο της, λοιπόν, ξεχώρισα την εξαιρετική μπαλάντα “Normal“. Πρόκεται για ένα low-tempo alternative country τραγούδι με στοιχεία folk, που αναφέρεται στην κανονικότητα και τον φόβο γύρω από αυτήν. Ουσιαστικά, με το “Normal“, η Katie επαναπροσδιορίζει την κανονονικότητα γύρω από τα κοινωνικά και θρησκευτικά “πρέπει”, ενώ παράλληλα δίνει νέα διάσταση στον κάντρι ήχο. Αυτό το καθιστά ένα κομμάτι τόσο προσωπικό, μιας και μιλά για τον φτιαχτό-ψεύτικό πόθο της να είναι “κανονική”, όσο και πολιτικό μιας και περνά ένα μήνυμα γύρω από την διαφορετικότητα, την ομοφυλοφιλία κ.ο.κ.

Katie Pruitt – Normal

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

T

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr