3ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας σας προσκαλεί στο 3ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας. Περισσότερα στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ξεχωριστές ταινίες μικρού μήκους που αποδεικνύουν με μοναδικό τρόπο πως ελάχιστα καρέ είναι αρκετά για να ξετυλίξουν ιδιαίτερες ιστορίες και συναισθήματα.
Για φέτος μέσα από πολλές συμμετοχές επιλέχτηκαν 28 ταινίες με θέματα που ποικίλουν και εστιάζουν κυρίως στις ανθρωπινές σχέσεις, στα κοινωνικά προβλήματα και στα πολιτικά ζητήματα.
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας (Alexandria Short Film Festival) ξεκίνησε δειλά το 2015 φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα διαφορετικό πολιτιστικό δρώμενο στην περιοχή και να φιλοξενήσει διαφορετικές πολιτιστικές δράσεις.
Έτσι στα πλαίσια του 3ου A.S.F.F πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια κινηματογράφου υπό τον κινηματογραφιστή κ. Κουφονίκο Γ. ενώ στις 2 μέρες της διάρκειας του θα φιλοξενηθεί η έκθεση φωτογραφίας «Ανθισμένες ροδακινιές».

Στην έναρξη θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την σχολή χορού «Αρμονία της Κίνησης» σε μια μοναδική παράσταση.

Υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ Αλεξάνδρειας

Σας περιμένουμε όλους σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι μικρού μήκους.

8&9 Ιουλίου Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας
Ώρα έναρξης προβολών 21:00
Είσοδος ελεύθερη.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ