Search
Close this search box.
1899 Netflix

1899 – Netflix: Δύο Ελληνίδες συμμετέχουν στο soundtrack της αγαπημένης σειράς

Η σειρά 1899 στο Netflix είχε και ελληνική συμμετοχή. Δύο Ελληνίδες συμμετέχουν στο soundtrack της αγαπημένης σειράς.

1899 και δύο Ελληνίδες: Ίσως ο τίτλος να σε προβληματίζει αλλά δώσε βάση, καθώς εμπεριέχει 100% αλήθεια. Δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες συμμετέχουν στο soundtrack της σειράς 1899, με το οποίο έχουν πάθει όλοι έναν παροξυσμό στο αγαπημένο μας Netflix.

Το 1899 έχει αδιαμφισβήτητα φοβερή μουσική και αυτό ήταν σχεδόν δεδομένο, καθώς έχει βάλει το χεράκι του ο δημιουργός ηλεκτρονικής/πειραματικής μουσικής Ben Frost. Η είδηση όμως που επακολουθεί αφορά αυστηρά τα ελληνικά δεδομένα, αφού η Σοφία Σαρρή και η Χρύσα Τσαλταμπάση συμμετέχουν στο soundtrack της σειράς 1899 του Netflix.

Προφανώς τα ελληνικά success story στο Netflix συνεχίζονται και μετά από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Αμφότερες οι καλλιτέχνιδες έκαναν σχετικές αναρτήσεις στο Instagram:

 

1899 Netflix

1899  Netflix

Μπορείτε να ακούσετε ένα μέρος της δουλειά τους εδώ.

1899: Λίγα λόγια για την αγαπημένη σειρά.

Η σειρά 1899 διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα και ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων καθώς περιηγούνται σε έναν κόσμο στο χείλος της αλλαγής. Η νέα σειρά από τους Baran bo Odar και Jantje Friese είναι πολύαναμενόμενη, καθώς κέρδισαν την προσοχή των θεατών με το DARK, μια σειρά που προβλήθηκε και στο Netflix.

 Η Mia Goth υποψήφια για καλύτερη ερμηνεία στην ταινία «Pearl»

1899:Η επίσημη σύνοψη της σειράς

Μια οπτικά εντυπωσιακή οδύσσεια, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι δημιουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης σειράς “Σκοτάδι” μάς ταξιδεύουν στη χρονιά “1899” με οδηγό τον Κέρβερο. Ό,τι χάθηκε θα βρεθεί.

Το cast του 1899:

Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Διαβάστε περισσότερα:

Maestro: Η συγκλονιστική σκηνή του Maestro που έγινε viral στο διαδίκτυο 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr