Search
Close this search box.
1899

1899: Χαμός με τη νέα σειρά του Netflix (Τρέιλερ)

Το 1899 κυκλοφόρησε στο Netflix. Η νέα σειρά 1899 ήρθε στο Netflix μετά από μεγάλη προσμονή.

Η σειρά 1899 διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα και ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων καθώς περιηγούνται σε έναν κόσμο στο χείλος της αλλαγής. Η νέα σειρά από τους Baran bo Odar και Jantje Friese είναι πολύαναμενόμενη, καθώς κέρδισαν την προσοχή των θεατών με το DARK, μια σειρά που προβλήθηκε και στο Netflix.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, το σκηνικό της σειράς ξεκινάει όταν μια ομάδα Ευρωπαίων μεταναστών αναχωρεί από το Λονδίνο με ένα ατμόπλοιο, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Νέα Υόρκη. Ενώ διασχίζουν τον απέραντο και ύπουλο Ατλαντικό Ωκεανό, οι επιβάτες του “Κέρβερου” συναντούν το μεγαλύτερο μυστήριο της ζωής τους. Κάπως έτσι, το ταξίδι αρχίζει να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

 1899:Η επίσημη σύνοψη της σειράς

Μια οπτικά εντυπωσιακή οδύσσεια, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι δημιουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης σειράς “Σκοτάδι” μάς ταξιδεύουν στη χρονιά “1899” με οδηγό τον Κέρβερο. Ό,τι χάθηκε θα βρεθεί.

Το cast του 1899:

Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Η ημερομηνία πρεμιέρας του 1899:

Από τις 17 Νοεμβρίου όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διάσημα στο Netflix.

Το 2018, ο Friese και ο Odar σύναψαν μια σημαντική συνολική συμφωνία με το Netflix, η οποία τους επιτρέπει να δημιουργούν αποκλειστικά έργα για τον τηλεοπτικό οργανισμό για μια αρχική πενταετή περίοδο. Μετά το Dark, η επόμενη σειρά τους ήταν το 1899, ένα φιλόδοξο μυστήριο εποχής που διαδραματίζεται σε ένα πλοίο μεταναστών που ταξιδεύει από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η σειρά βρίσκεται στα σκαριά από το 2018 και άρχισε να αποκτά δυναμική στις αρχές του περασμένου έτους, όταν η πανδημία δεν είχε ακόμη καταγραφεί στην Ευρώπη. Όπως εξηγούν οι Friese και Odar στο Deadline από το στούντιο του Babelsberg στην πρώτη συνέντευξή τους για τη σειρά, η εικονική παραγωγή δεν αποτελούσε σκέψη σε εκείνο το σημείο.

“Είμαστε κινηματογραφιστές της πολύ παλιάς σχολής. Έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε σε πραγματικές τοποθεσίες, να χρησιμοποιούμε πραγματικούς ήχους και τέτοια πράγματα, αυτό ήταν το σχέδιο για αυτή την εκπομπή”, λέει ο Odar. “Η πανδημία μας χτύπησε πραγματικά και έπρεπε να συζητήσουμε πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πανευρωπαϊκή εκπομπή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – ήταν πραγματικά η χειρότερη ιδέα. Αρκετά γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα ήταν δυνατό στο εγγύς μέλλον”.

1899: Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr