Search
Close this search box.
«Slow Horses» σειρά

Φοβερά νέα για την πετυχημένη σειρά «Slow Horses» με τον Γκάρι Όλντμαν

Τα νέα για τη σειρά «Slow Horses» είναι άκρως θετικά, καθώς από ότι φαίνεται θα απολαύσουμε αρκετά επεισόδια ακόμη.

Ο Γκάρι Όλντμαν κοσμεί αυτή τη στιγμή τη μικρή οθόνη στο “Slow Horses”, μια σειρά που πρόκειται να μπει στην τέταρτη σεζόν της.  Ωστόσο, πριν από την τέταρτη σεζόν, η τρίτη έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου.

Σημαντικοί ηθοποιοί όπως:
Ο Hugo Weaving (γνωστός από τον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”), η βραβευμένη με BAFTA Joanna Scanlan (γνωστή για τον ρόλο της στο “Notes on a Scandal”), η Ruth Bradley (από το “Guilt”), ο Tom Brooke (που πρωταγωνίστησε στην “Αυτοκρατορία του Φωτός”) και ο James Callis (γνωστός από το “Battlestar Galactica”) έχουν επιβεβαιώσει ότι θα συμμετέχουν στο καστ. Επιπλέον, επιστρέφουν στη σειρά οι Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan και Jonathan Pryce.

«Berlin»: Το Netflix φέρνει το spinoff του «La Casa De Papel» – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η σειρά είναι μια διασκευή του μυθιστορήματος του Mick Herron του 2010, “Slow Horses”, με επίκεντρο έναν εξαιρετικό αλλά οξύθυμο ηγέτη μιας κατασκοπευτικής ομάδας που αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις που πηγάζουν από τα δικά τους λάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Apple TV+ την 1η Απριλίου 2022. Ο δεύτερος κύκλος, Dead Lions, έκανε πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου 2022.Τον Ιούνιο του 2022 η σειρά ανανεώθηκε για τρίτο και τέταρτο κύκλο και ο τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Το Slough House είναι ένα διοικητικό καθαρτήριο για τους απορριπτόμενους από την υπηρεσία MI5 που έχουν αποτύχει στη δουλειά τους αλλά δεν έχουν απολυθεί. Αυτοί που στέλνονται εκεί είναι γνωστοί ως «Slow Horses. Αναμένεται να υπομείνουν βαρετές, γραφειοκρατικές εργασίες, μαζί με περιστασιακή ψυχική κακοποίηση από το άθλιο αφεντικό τους, τον Τζάκσον Λαμπ, ο οποίος περιμένει να παραιτηθούν από πλήξη ή απογοήτευση. Η ζωή στο Slough House ορίζεται από την αγγαρεία. Ωστόσο, τα αργά άλογα εμπλέκονται με κάποιο τρόπο στη διερεύνηση σχεδίων που θέτουν σε κίνδυνο τη Βρετανία.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ του Netflix για τον σκοτεινό έκπτωτο πρίγκιπα της Ιταλίας (ΤΡΕΙΛΕΡ)

 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr