Search
Close this search box.

«Τhe Office»: Στα σκαριά μια νέα σειρά από το σύμπαν του Στιβ Κάρελ

Ο αγαπημένος κόσμος του «The Office» μπορεί σύντομα να μεγαλώσει, προκαλώντας ανυπομονησία στους θαυμαστές. Ο Γκρεγκ Ντάνιελς, η δημιουργική δύναμη πίσω από την αμερικανική προσαρμογή της δημοφιλούς σειράς του BBC, κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη μιας νέας σειράς που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Office.

«Bob Marley: One Love»: Η βιογραφική ταινία του βασιλιά της Ρέγκε σύντομα στους κινηματογράφους (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Σύμφωνα με αναφορές από το Deadline, ο Ντάνιελς, μαζί με την αξιόπιστη ομάδα συγγραφέων του, δημιουργεί μια αίθουσα ανάπτυξης αυτή την εβδομάδα για να ξεκινήσει τη διαδικασία του καταιγισμού ιδεών. Αν και δεν είναι μια απλή επανεκκίνηση, αυτή η πιθανή προσθήκη στοχεύει να δώσει νέα ζωή στον εμβληματικό κόσμο του Dunder Mifflin, εισάγοντας ένα νέο καστ χαρακτήρων σε ένα διαφορετικό περιβάλλον γραφείου, όλα μέσα στον ίδιο κόσμο σε στυλ mockumentary.

the office

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι η δυνατότητα ενός συνεργείου ντοκιμαντέρ να εστιάζει σε ένα διαφορετικό θέμα μέσα στο σύμπαν του “The Office”, προσθέτοντας ένα μοναδικό επίπεδο στην αφήγηση. Τα στελέχη του NBCU έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την επανεξέταση του The Office υπό την καθοδήγηση του Daniels, αναγνωρίζοντας την τεράστια επιτυχία του κατά την αρχική του εμφάνιση και τη συνεχιζόμενη δημοτικότητά του.

Η προσαρμογή του The Office στις ΗΠΑ έκανε το ντεμπούτο της το 2005, με ένα πρωταγωνιστικό καστ συμπεριλαμβανομένων των Steve Carell, John Krasinski, Rainn Wilson και Jenna Fischer. Ενώ οι συζητήσεις για το μέλλον της σειράς συνεχίζονται από την ολοκλήρωσή της το 2013, ο Daniels τονίζει ότι μια απλή επανεκκίνηση δεν είναι στο τραπέζι. Αντίθετα, στοχεύει να συνεχίσει την ιστορία με νόημα και φρέσκο τρόπο.

the office

Αν και η επανένωση με το αρχικό καστ φαίνεται απίθανη, υπάρχει η πιθανότητα γνωστών προσώπων να κάνουν κάποιες εμφανίσεις στη νέα σειρά franchise. Ο B.J. Novak, συγγραφέας και ηθοποιός από την αρχική σειρά, έχει σημειώσει ότι η επανένωση όλων είναι απίθανη.

Το Office, που δημιουργήθηκε από τους Ricky Gervais και Stephen Merchant, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις βρετανικές οθόνες το 2001, κερδίζοντας διακρίσεις όπως μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο Peabody. Η επιτυχία της σειράς επεκτάθηκε πέρα από τον Ατλαντικό με την αμερικανική προσαρμογή, με τον Steve Carell στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η αμερικανική έκδοση, που τρέχει για εννέα σεζόν, κέρδισε άπειρους θαυμαστές, ενισχύοντας το “Office Humor” ως παγκόσμια γλώσσα.

Πέρα από την επιτυχία του στην οθόνη, το The Office άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην ποπ κουλτούρα με εμβληματικές φράσεις και πανηγυρισμούς θαυμαστών μέσα από μιμίδια και και θεματικές βραδιές trivia.

8 από τις καλύτερες ατάκες στα βραβεία Όσκαρ: «Αυτό είναι για τον παλιό μου φίλο»

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr