Search
Close this search box.
Τσάρλι_Σιν_επιστροφή

Τσάρλι Σιν: Μίλησε για τους «δαίμονές» του και την επιστροφή του στην τηλεόραση

Ο Τσάρλι Σιν σε συνέντευξή του στο περιοδικό People μίλησε για τους «δαίμονές του» και την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Ο Τσάρλι Σιν επιστρέφει στο προσκήνιο με τη συμμετοχή του στη νέα δραματοποιημένη σειρά «Bookie» σε σκηνοθεσία Τσακ Λόρι, με πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Μανισκάλκο.

Αυτό που δημιουργεί εντύπωση είναι ότι η επιστροφή του Σιν σε δύο επεισόδια της σειράς «Bookie» τον φέρνει να συνεργάζεται ξανά με τον σκηνοθέτη που τον απέλυσε από το «Two and a Half Men» το 2011, λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του, με τον ηθοποιό να τον αποκαλεί τότε «κλόουν».

«Κοιτάξτε, για λίγο, δεν υπήρχαν πολλά στη ζωή μου για να παραπονεθώ. Έζησα μια ζωή όπου οι άνθρωποι ήταν πραγματικά χαρούμενοι όταν εμφανίστηκα και ήταν λυπημένοι όταν έφυγα». Δήλωσε ο Σιν στο περιοδικό People.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους «δαίμονές» του, δηλαδή την εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, που άλλαξαν τα πάντα, και πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να νιώθει ντροπή για την προηγούμενη συμπεριφορά του, όπως και ότι δεν περίμενε ο Λόρι να του τηλεφωνήσει για λάβει μέρος στο «Bookie». Αλλά όταν το έκανε, αυτός άδραξε την ευκαιρία να τερματίσει τη δεκαετή ρήξη τους.

«Ο Τσακ άπλωσε το χέρι και είπε: “Γεια, ήρθε η ώρα να θάψουμε το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον. Και θυμήσου τα υπέροχα πράγματα που κάναμε μαζί”. Επειδή κάναμε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους για μεγάλο χρονικό διάστημα και αφήσαμε μια πολύ καλή δουλειά πίσω μας», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όταν ο Τομ Χανκς έπαιξε τον εγκληματία και θαυμαστή του Πόε η κωμωδία δεν έγινε μαύρη, αλλά επική!

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr