Search
Close this search box.
the last of us

Το video game “The Last of Us” γίνεται σειρά (τρέιλερ)

Η μεταφορά του αγαπημένου video game “The Last of Us” είναι πλέον γεγονός και έρχεται στην Ελλάδα από τη Vodafone TV

Η πλοκή του “The Last of Us”

Το The Last of Us είναι μια ιστορία ενός άντρα και ενός κοριτσιού, των Τζόελ και Έλι, οι οποίοι προσπαθούν να επιζήσουν, αλλά και να βρουν απαντήσεις σε ένα δυστοπικό κόσμο, γεμάτο μολυσμένους από τον ιό CBI ανθρώπους. Ο ιός αυτός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι. Η Έλι, ο Τζόελ αλλά και οι παίκτες, έχουν ως πρωταρχικό τους μέλημα την επιβίωσή τους. Πολλές κοινότητες επιζώντων πασχίζουν να αντιμετωπίσουν τον ίο αυτό και να ανακαλύψουν τη θεραπεία.

Από τις πρώτες κιόλας σκηνές του τρέιλερ, πολλά σημεία μας θυμίζουν στιγμιότυπα και τοπία από το πολυβραβευμένο παιχνίδι.

Ο δημιουργός του παιχνιδιού Νιλ Ντράκμαν και ο Κρεγκ Μαζίν, ο σεναριογράφος της άκρως επιτυχημένης σειράς “Chernοbyl” (2019), ανέλαβαν το σενάριο και την παραγωγή. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά!

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 15.01 ενώ η σειρά είναι αποκλειστικά διαθέσιμη από τη Vodafone TV, μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας που έχει εξασφαλίσει με το δίκτυο HBO.

the last of us game

Το video game “The Last of Us”

Tο “The Last of Us” είναι ένα franchise παιχνιδιών, που συνδυάζει την επιβίωση με την περιπέτεια, τον τρόμο και την δράση. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους Naughty Dog και Sony Interactive Entertainment το 2013. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα video games της Naughty Dog, ενώ έχει υπάρξει ενα από τα κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδια του PlayStation 3.

Το γνωστό αυτό video game έχει κατακτήσει όλο το κόσμο με πάνω 17.000.000 πωλήσεις μέχρι και σήμερα. Επιπλέον, το sequel του έχει καταφέρει να αποσπάσει το βραβείο καλύτερου παιχνιδιού της χρονιάς με πάνω από 10.000.000 πωλήσεις.

Γυναικείες Κουβέντες: Η σύγκρουση της αλήθειας με την πίστη (Τρέιλερ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr