Search
Close this search box.
καλύτερο ουίσκι

Το “The Whisky Exchange” παρουσίασε το κορυφαίο ουίσκι παγκοσμίως

Αναακοινώθηκε από το «The Whisky Exchange» το καλύτερο ουίσκι στον κόσμο και είμαστε περίεργοι πώς θα το έκρινε αυτό ο Τόμι Σέλμπι εάν ζούσε το 2023.

6 διάσημοι άνδρες και τα ουίσκι της επιλογής τους

Ένας από τους προηγμένους λιανοπωλητές ποιοτικού ουίσκι των τελευταίων 25 ετών, το The Whisky Exchange, παρουσίασε τον αναμενόμενο κατάλογο με τα καλύτερα ουίσκι της χρονιάς. Ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τους γνώστες των εκλεκτών αποσταγμάτων, Sukhinder και Rajbir Singh και έχει αποκτήσει φήμη για την εντυπωσιακή προσωπική του συλλογή σε σκωτσέζικα ουίσκι.

Καθώς πλησιάζουμε στο 2024, οι λάτρεις του ουίσκι αναμένουν με ενδιαφέρον την ανακοίνωση της κορυφαίας επιλογής της χρονιάς. Φέτος, τον τίτλο αυτό κατακτά το Loch Lomond 18 Year Old, ένα ουίσκι που αναδεικνύει την τεχνογνωσία και τον εκλεπτυσμένο ουρανίσκο των αδελφών Singh και της ομάδας τους.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Το αποστακτήριο του Loch Lomond, που βρίσκεται δίπλα στη θρυλική σκωτσέζικη λίμνη, είναι δημοφιλές για τις ευέλικτες και πλούσιες δυνατότητες παραγωγής. Κάθε χρόνο, παράγει εντυπωσιακά 23 εκατομμύρια λίτρα ουίσκι, καθιστώντας το μια δύναμη στην περιοχή Highland. Αν και η μεγαλύτερη μερίδα της παραγωγής του αφορά ελαφρύτερο ουίσκι από σιτηρά, τα 3 εκατομμύρια λίτρα μαλτ ουίσκι που παράγονται στο Loch Lomond κατασκευάζονται με έναν μοναδικό τρόπο. Το αποστακτήριο χρησιμοποιεί μια μοναδική διάταξη παραδοσιακών αποστακτήρων ποτ, επιπλέον των έξι υβριδικών αποστακτήρων. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση επιτρέπει στους αποσταγματοποιούς να προσαρμόζουν με ακρίβεια το σώμα και το γευστικό προφίλ των αποσταγμάτων τους.

Το Loch Lomond 18 Year Old είναι ένα ουίσκι που δεν έχει υποστεί φιλτράρισμα με ψύξη και εμφιαλώνεται σε 92 βαθμούς, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο και γεμάτο σώμα. Το πολύπλοκο γευστικό προφίλ του αποτελεί μια αρμονία από μέλι, φρούτα οπωροκηπευτικών και φύλλα καπνού, καταλήγοντας σε μια γεύση που αφήνει βαθιές εντυπώσεις στους λάτρεις του single malt. Οι περίπλοκες αποχρώσεις και ο εξαιρετικός πλούτος του ουίσκι αντανακλούν το υψηλό επίπεδο της ετικέτας που λαμβάνει τους κορυφαίους επαίνους από την έμπειρη ομάδα του The Whisky Exchange.

Πηγή εξωφύλλου

Ποιος καπνίζει καλύτερα; Ο Τζόνι Ντεπ, ο Τζον Τραβόλτα ή ο Κίλλιαν Μέρφι;

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr