Search
Close this search box.

Το Ocean’s 14 πρέπει να ανασχηματίσει την ομάδα και οι τέλειοι αντικαταστάτες υπάρχουν ήδη

Εάν το Ocean’s 14 προχωρήσει, η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει και υπάρχουν ήδη αρκετοί τέλειοι αντικαταστάτες έτοιμοι να ενταχθούν.

Όταν ο Γούντι Άλεν μίσησε την πραγματικότητα – Τι έγραψε στο βιβλίο του ;

Η πρόσφατη ενημέρωση του Τζορτζ Κλούνεϊ για το Ocean’s Fourteen φέρνει αισιοδοξία με ένα καλοφτιαγμένο σενάριο. Το franchise, που τώρα έχει επεκταθεί σε πέντε ταινίες, αντιμετωπίζει την πρόκληση της αναμόρφωσης της ομάδας λόγω των αλλαγών στο αρχικό καστ. Παρά την κυκλοφορία του Ocean’s 8 το 2018, με πρωταγωνίστριες τη Σάντρα Μπούλοκ και την Κέιτ Μπλάνσετ, που προσφέρει την ευκαιρία να συγχωνευθούν οι ιστορίες, υπάρχουν δυσκολίες στην πλοκή, ειδικά όσον αφορά τον θάνατο του Ντάνι Όσιαν που αναφέρεται στην ταινία.

Ωστόσο, η αφηγηματική ευελιξία επιτρέπει δημιουργικές λύσεις, όπως η επανάληψη του θανάτου του Ντάνι για να εξυπηρετήσει ένα μεγαλύτερο σχέδιο απόδρασης. Για μια ταινία Ocean’s Fourteen, τα βασικά μέλη του καστ όπως ο Danny, ο Rusty, ο Linus, ο Basher και άλλοι είναι ζωτικής σημασίας, και υπάρχει πιθανότητα να συμπεριληφθούν οι Debbie και Lou από το Ocean’s 8. Αυτό αφήνει χώρο για ένα 14μελές καστ, εξετάζοντας επιλογές μπαλαντέρ όπως το “The Amazing” Yen και χαρακτήρες από το ευρύτερο σύμπαν του Ocean’s .

oceans

Ενώ ο ηθοποιός Qin Shaobo, ο οποίος υποδύθηκε το “The Amazing” Yen, έχει γεράσει, μια σύντομη εμφάνιση στο Ocean’s 8 δείχνει πολύ πιθανή. Επιπλέον, χαρακτήρες όπως η Tess Ocean, ο Terry Benedict, ο Roman Nagel ή μια μίξη από το Ocean’s 8 θα μπορούσαν να συμπληρώσουν το πλήρωμα.

Πηγή εξωφύλλου

Η εκκεντρική επιλογή ρόλου του Ντεπ στο εργοστάσιο σοκολάτας: Ο Γουίλι Γουόνκα και το καπέλο του

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr