Search
Close this search box.
Το Χριστουγεννιάτικο Μινιόν για τα παιδιά των 80's

Το Χριστουγεννιάτικο Μινιόν για τα παιδιά των 80’s ήταν μια εμπειρία που δεν θα ζήσεις ποτέ (BINTEO)

Το ΜΙΝΙΟΝ αποτέλεσε το επίκεντρο της πιο λαμπρής γιορτής του χρόνου, καθώς χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα επιθυμούσαν να το επισκεφθούν. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πιο όμορφες και πρωτοποριακές για την εποχή τους γιορτινές βιτρίνες του καταστήματος. Δείτε παρακάτω το βίντεο!

Τα 20 ομορφότερα χριστουγεννιάτικα χωριά ανά τον κόσμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ΜΙΝΙΟΝ, ως το πρώτο πολυκατάστημα στην ιστορία της Ελλάδας, συνέδεσε το όνομά του με την πιο λαμπρή γιορτή του χρόνου. Με χιλιάδες παιδιά από κάθε γωνιά της χώρας να επισκέπτονται το κατάστημα, η εμπειρία έγινε αξέχαστη. Οι πελάτες απολάμβαναν τις πρωτοποριακές γιορτινές βιτρίνες και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν δίπλα στον Άγιο Βασίλη, ζώντας ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι στον 8ο όροφο.

Το Up Stories παρουσίασε με εντυπωσιακό τρόπο την ιστορία του ΜΙΝΙΟΝ, εστιάζοντας στη δημιουργία και την εξέλιξή του. Από τη στιγμή της ίδρυσης του μέχρι τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, το βίντεο αναδεικνύει τον ΜΙΝΙΟΝ ως έναν πρωτοποριακό παράγοντα στον χώρο του εμπορίου στην Ελλάδα. Το κατάστημα δεν αποτελεί απλώς έναν εμπορικό χώρο, αλλά ένα σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό και τις γιορτές, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία στο κοινό.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

5 χριστουγεννιάτικες συνήθειες που όλοι έχουμε

Πηγή εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr