Search
Close this search box.
kung fu panda 4

Το τρέιλερ του Kung Fu Panda 4 είναι γεγονός – Πότε θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Po και του Jack Black στο Kung Fu Panda 4 είναι γεγονός, με τη Dreamworks να δημοσιεύει πρόσφατα το πρώτο trailer της νέας ταινίας.

Disney vs Pixar: Μάχη μεταξύ Τιτάνων!

Πρόκειται για το πρώτο κεφάλαιο της σειράς μετά από 8 χρόνια από το Kung Fu Panda 3. Στην επόμενη περιπέτεια, ο Πο βρίσκεται σε ένα τελείως νέο κεφάλαιο της ζωής του ως ο νέος πνευματικός ηγέτης της Valley of Peace. Για να αναδείξει τον διάδοχό του ως Δράκο Μαχητή, ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι ενώ αντιμετωπίζει μια νέα απειλή, την Chameleon, με τη φωνή της Viola Davis.

Λόγω της ικανότητάς της να μεταμορφώνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί, η Chameleon αποσπά τις δυνάμεις Kung Fu από όλους τους Master Villains, έχοντας στο στόχαστρό της το Ραβδί της Σοφίας του Πο. Ενώ ο Πο βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτήν την νέα απειλή, στην πορεία συναντά τη Zhen (Awkwafina), μια κλέφτρα που μπορεί να αποτελέσει τη διάδοχο του.

Στο cast επιστρέφουν γνωστοί χαρακτήρες, όπως οι Ian McShane, Bryan Cranston, James Hong, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, David Cross και η Lucy Liu (Master Viper). Επιπλέον, ο βραβευμένος με Όσκαρ Ke Huy Quan από το “Everything Everywhere All At Once” θα συμμετάσχει στο voice cast ως ο αρχηγός των κλεφτών, Han.

Το “Kung Fu Panda 4” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου του 2024.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Οι χαρακτήρες της Disney μέσα από το πρίσμα του Tim Burton

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr