Search
Close this search box.
¨Ο Αρχοντοχωριάτης¨

Το Σύγχρονο Θέατρο Ροντίδη, παρουσιάζει την κωμωδία του Μολιέρου ¨Ο Αρχοντοχωριάτης¨

Το Σύγχρονο Θέατρο Ροντίδη, παρουσιάζει για 4η σεζόν την κωμωδία του Μολιέρου ¨Ο Αρχοντοχωριάτης¨, στο Θέατρο ¨ΡΟ¨ Αριστοτέλους 23  2ος όροφος.

Έργο με πλήθος κωμικών σκηνών και ανατροπών που προκαλούν αβίαστο γέλιο.  Ήρωας, ένας πλούσιος έμπορος, που ο αρχοντο-ξεπεσμός του τον κάνει να θέλει να φανεί καλύτερος από ότι γεννήθηκε, δηλαδή να γίνει αριστοκράτης, με αποτέλεσμα να τον ξαλαφρώνουν οι επιτήδειοι…. δάσκαλοι, ή να τον ¨χειροτονούν¨, ευτελίζοντας τον, με τίτλους και παράσημα.  Σκηνοθεσία –  διασκευή Γιώργος Ροντίδης, Σκηνογραφία Βάσος Καδίτης, Κοστούμια και make up artist  Ελένη Δημοπούλου, Μουσική επιμέλεια, αφίσα, επιμέλεια προγράμματος ¨Art¨. Παραγωγή εταιρία ¨Προσκήνιο¨. Ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης:

Νίκος Ζώκας, Γιώργος Χαντζαρίδης, Στέλλιος Σταυρίδης, Φένια Σαλούκα, Χριστίνα Νασιάδου,  Στέλλα Αθανασιάδου, Πρόδρομος Ροντήρης, Nίκος Καρυδόπουλος και ο Γιώργος Ροντίδης.

¨Ο Αρχοντοχωριάτης¨
¨Ο Αρχοντοχωριάτης¨

Παραστάσεις κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 9:15μ.μ. και Κυριακή στις 8:30μ.μ.

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 2310 261584.

Tιμές εισιτηρίων: Κανονικό 13€ / Φοιτητικό – Ανέργων – Παιδικό 10€.

 

Παράλληλα ετοιμάζεται μια δεύτερη παραγωγή με το έργο της Κατερίνας Χριστοδούλου, με τον τίτλο ¨Περιμένοντας τον Σολομό¨. Πρόκειται για μια σύγχρονη, επίκαιρη και άκρως διασκεδαστική κομεντί, που θα παρουσιαστεί ως εναλλασσόμενο

ρεπερτόριο μετά τις 20 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ κάθε Παρασκευή θα παρουσιάζεται ο ¨Αρχοντοχωριάτης¨ του Μολιέρου.

 

Γ. Ροντίδης

 

Σκηνοθέτης

 Δείτε επίσης

‘Αγγέλα Παπάζογλου” με την Άννα Βαγενά στο Θέατρο Αμαλία

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr