Search
Close this search box.

Το «μικρό μαύρο βιβλίο» του Τζέφρι Έπσταϊν περιέχει και ελληνικά ονόματα – Τι ακριβώς συμβαίνει; (ΦΩΤΟ)

Η ατζέντα του Τζέφρι Επστάιν άνοιξε. Ένα από τα μεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα της Αμερικής μόλις ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Τζέφρι Επστάιν δικάστηκε, καθώς εξέδιδε ανήλικα κορίτσια σε διάσημους και πολιτικούς. Το αδίκημά του το πλήρωσε με φυλάκιση, όμως πριν ολοκληρωθεί η δίκη αυτοκτόνησε εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος. Η πράξη αυτή έστρεψε τα βλέμματα στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς φαινόταν πως το κουβάρι που πρέπει να ξετυλιχτεί δεν έχει τέλος. Το μυστήριο επικεντρώθηκε στην ατζέντα του, η οποία περιείχε και μέρος από το πελατολόγιο του, όμως το ζήτημα εχει γίνει περίπλοκο, καθώς ένας άνθρωπος με τέτοια επιρροή είναι λογικό να μιλούσε και με ανθρώπους που δεν εμπλέκονται με την πορνεία ανηλίκων και την παιδοφιλία.

Βέβαια, τα τελευταία 24ωρα το «μαύρο βιβλίο» βγήκε στη δημοσιότητα και η Αμερική βρίσκεται σε σύγχυση. Βέβαια, κι άλλες χώρες παίρνουν σειρά, καθώς ο Επστάιν είχε διεθνείς διασυνδέσεις.  Μέσα στα πολλά ονόματα εντοπίστηκαν και κάποια ελληνικά, αλλά χωρίς αυτά τα ονόματα να αποδεικνύουν ή να εμπλέκονται με τις εγκληματικές ενέργειες του Επστάιν. Δεν έχει καταστεί σαφές εάν πρόκειται για απλές επαφές η για το πελατολόγιο του.

Αποσφραγισμένοι φάκελοι που περιέχουν ονόματα από το περιβόητο “μαύρο βιβλίο” του Τζέφρι Επστάιν αποκάλυψαν τη συμπερίληψη Ελλήνων μεταξύ των καταγεγραμμένων ατόμων. Τα αρχεία, τα οποία είναι πλέον προσβάσιμα στο κοινό σε έναν πρόσφατα ανοιχτό ιστότοπο, περιλαμβάνουν έναν κατάλογο 95 σελίδων που περιλαμβάνει 1.971 ονόματα μαζί με τα αντίστοιχα στοιχεία επικοινωνίας, όπως αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις.

Ο Κασσελάκης είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής αποχαύνωσης μας

Μερικά ελληνικά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας 

Σημαντικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων και Έλληνες, κατακλύζουν το μαύρο βιβλίο του Επστάιν, ρίχνοντας φως στο εκτεταμένο δίκτυό του. Το όνομα του Πρίγκιπα Παύλου εμφανίζεται στη σελίδα 23, συνοδευόμενο από έξι καταγεγραμμένους αριθμούς τηλεφώνου και καμία καταγεγραμμένη διεύθυνση. Άλλες ελληνικές καταχωρήσεις στο βιβλίο περιλαμβάνουν την πριγκίπισσα Όλγα (ανιψιά του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας) και τον επιχειρηματία Δημήτρη Γουλανδρή. Ο Κωνσταντίνος Νιάρχος καταγράφεται επίσης στη σελίδα 40, με τρεις τηλεφωνικούς αριθμούς και μία διεύθυνση στο Λονδίνο.

Τζέφρι Επστάιν μαύρο βιβλίο

Η μικρή μαύρη βίβλος του Επστάιν, μια κρίσιμη πηγή για την κατανόηση των διασυνδέσεών του, έγινε διαθέσιμη στο κοινό αφού ο μπάτλερ του στην κατοικία του στο Παλμ Μπιτς παρείχε στο FBI ένα αντίγραφο πριν ο Επστάιν προλάβει να το καταστρέψει. Ενώ ο κατάλογος περιλαμβάνει γνωστά ονόματα όπως ο πρίγκιπας Άντριου, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο Μάικλ Τζάκσον και ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, η παρουσία των ονομάτων στα έγγραφα δεν συνεπάγεται απαραίτητα εμπλοκή στα εγκλήματα του Επστάιν. Οι φάκελοι αποκαλύπτουν επίσης την επικοινωνία του Επστάιν με τον Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να αναφέρονται στα έγγραφα υποτιθέμενα αδικήματα εναντίον του.

Balenciaga: Το cancel που ξέχασαν οι διάσημοι influencers

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr