Search
Close this search box.
Τιτανικός_4Κ_έκδοση

«Τιτανικός»: Κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε 4Κ έκδοση – Πού μπορείτε να το βρείτε

Μια από τις πιο διάσημες ταινίες όλων των εποχών, ο «Τιτανικός» κυκλοφορεί από σήμερα για πρώτη φορά σε 4Κ έκδοση.

Πριν από λίγο καιρό, είχε ανακοινωθεί ότι ο Τιτανικός θα κυκλοφορήσει σε δίσκο 4K UHD για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι προπαραγγελίες ήταν ανοιχτές από τον Οκτώβριο και από σήμερα όλοι οι συλλέκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη νέα έκδοση.

Από σήμερα, το Titanic4K Ultra HD / Digital Blu-ray πωλείται στο Amazon στην τιμή των 32 λιρών (περίπου 35 ευρώ). Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα έρθει αυτή η έκδοση στα ελληνικά καταστήματα, αλλά μπορείτε να την αγοράσετε από διάφορα site στο εξωτερικό.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το πακέτο θα περιλαμβάνει περισσότερες από 15 ώρες έξτρα υλικού, καθώς και το ντοκιμαντέρ «Titanic: Stories from the Heart». Θα υπάρχουν επίσης και συνεντεύξεις των συντελεστών όπως των Τζέιμς Κάμερον, Τζον Λαντάου και Κέιτ Γουίνσλετ. Η εικόνα θα είναι σε 4K remastered με καλύτερο και πιο ποιοτικό ήχο. Τα άσχημα νέα, ωστόσο, είναι ότι δε γνωρίζουμε εάν η 4K έκδοση του Τιτανικού θα έρθει και στα μέρη μας την ίδια ημέρα με την Αμερική.

Η ταινία που σημάδεψε το σινεμά και άφησε εποχή, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997. Ήταν για δεκαετίες η πιο πετυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών με περισσότερα από $2.2 δισεκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως στο box office.

«Leave the World Behind»: Τζούλια Ρόμπερτς και Ίθαν Χοκ έρχονται στο Netflix! (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr