Search
Close this search box.
Τζόνι Ντεπ νέα ταινία

Τζόνι Ντεπ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του με τον Αλ Πατσίνο 

Το νέο σκηνοθετικό εγχείρημα του Τζόνι Ντεπ, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια θα απολαύσουμε στον κινηματογράφο.

Τα γυρίσματα για την ταινία του Τζόνι Ντεπ “Modì” ξεκίνησαν στη Βουδαπέστη. Η ταινία αυτή, η δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του Ντεπ, σηματοδοτεί την επιστροφή του στη σκηνοθεσία μετά από την ταινία “The Brave”, στην οποία έπαιξε επίσης στο πλευρό του Αλ Πατσίνο.

 

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός Luisa Ranieri, γνωστή από τον ρόλο της ως θεία Patricia στην ταινία του Paolo Sorrentino “Το χέρι του Θεού”, εντάχθηκε στο καστ της ταινίας “Modì”, που σκηνοθετεί ο Τζόνι Ντεπ.

Στο “Modì”, η Ranieri πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Ιταλού ηθοποιού Riccardo Scamarcio, ο οποίος υποδύεται τον επαναστάτη ζωγράφο και γλύπτη Amedeo Modigliani, γνωστό για τα πρωτοποριακά μοντέρνα πορτρέτα και γυμνά του.

Ο Ρανιέρι αναλαμβάνει το ρόλο της Ροζαλί, ιδιοκτήτριας ενός ιταλικού καφέ στο Παρίσι, που είναι διάσημος πίνακας του Μοντιλιάνι.

Στο καστ του “Modì” συμμετέχουν ο Αλ Πατσίνο ως συλλέκτης έργων τέχνης Μορίς Γκάνια και ο Γάλλος ηθοποιός Πιερ Νιν ως ο Γάλλος ζωγράφος Μορίς Ουτρίγιο, στενός φίλος του Μοντιλιάνι.

Μετά τον πρόσφατο ρόλο του Τζόνι Ντεπ ως Λουδοβίκος XV στην ταινία του Mauguin le Bescot “Jeanne Du Barry” και έπειτα από τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Amber Heard το 2022, αναμένεται με μεγάλη προσμονή το νέο εγχείρημα του ηθοποιού.

Φωτογραφία εξωφύλλου 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr