Search
Close this search box.

Τζόνι Κας: «Ακόμα με γοητεύεις και με εμπνέεις…Είσαι το αντικείμενο του πόθου μου.»

Στα χρονικά της μουσικής, το έπος του Τζόνι Κας και της Τζουν Κάρτερ είναι μια ιστορία που με αρμονικές συγχορδίες ψιθυρίζεται στους αναστεναγμούς των ερωτευμένων.

Η Τζουν Κάρτερ ήταν το φως-οδηγός στην ταραχώδη ζωή του Τζόνι Κας, η δύναμη που τον βοήθησε να περιηγηθεί στα ύπουλα νερά του εθισμού και των αυτοκαταστροφικών συνηθειών. Μέσα από την ακλόνητη αγάπη της, κατάφερε να τον οδηγήσει μακριά από την άβυσσο, πείθοντάς τον να εγκαταλείψει τους δαίμονες της κατάχρησης των ναρκωτικών. Η Τζουν ήταν ο έρωτας της ζωής του Τζόνι και η σωτηρία του.

20 αποφθέγματα του Καρλ Γιουνγκ: «Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη, είμαι αυτό που επιλέγω να γίνω»

Το 1994, όταν η Τζουν γιόρτασε τα 65α γενέθλιά της. Σε μια πράξη ειλικρινούς εξομολόγησης, ο Κας έγραψε ένα γράμμα στη Τζουν, μια επιστολή που απέπνεε την ουσία του ρομαντισμού, που αργότερα θα χαρακτηριζόταν ως μία από τις πιο συγκλονιστικές εκφράσεις αγάπης στην ιστορία:

Χρόνια πολλά Πριγκίπισσα.

Γερνάμε και συνηθίζουμε ο ένας τον άλλον. Σκεφτόμαστε το ίδιο. Διαβάζουμε ο ένας τη σκέψη του άλλου. Ξέρουμε τι θέλει ο άλλος χωρίς να το ζητήσουμε. Μερικές φορές εκνευρίζουμε ο ένας το άλλον λιγάκι. Ίσως κάποιες φορές θεωρούμε ο ένας τον άλλον δεδομένο.

Άλλα μια στο τόσο, όπως σήμερα, το σκέφτομαι και συνειδητοποιώ πόσο τυχερός είμαι που μοιράζομαι τη ζωή με τη σπουδαιότερη γυναίκα που γνώρισα ποτέ. Ακόμα με γοητεύεις και με εμπνέεις. Με επηρεάζεις προς το καλύτερο. Είσαι το αντικείμενο του πόθου μου. Ο νούμερο ένα λόγος στη γη για να υπάρχω. Σε αγαπώ πάρα πολύ.

Χρόνια πολλά Πριγκίπισσα.

John

Στις 15 Μαΐου 2003, ο κόσμος σιώπησε καθώς η Τζουν Κάρτερ άφησε την τελευταία της πνοή, υποκύπτοντας σε επιπλοκές που προέκυψαν από την εγχείρηση καρδιάς. Ο επί 35 χρόνια σύντροφός της, ο εμβληματικός Τζόνι Κας, στάθηκε σταθερά στο πλευρό της, όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια του ταραχώδους ταξιδιού τους. Τέσσερις μήνες αργότερα, ο ίδιος ο Man in Black έφυγε από αυτό τον κόσμο, ούτως η άλλως ο κόσμος του ήταν η Τζουν.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

15 μαθήματα ζωής από τον Ουμπέρτο Έκο

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr