Search
Close this search box.
Μίλτος Τεντόγλου

Τεντόγλου: O δημιουργός του One Piece απάντησε στον Έλληνα πρωταθλητή

O Μίλτος Τεντόγλου λίγο πριν εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης έδειξε για άλλη μια φορά τη συμπάθειά του για τη σειρά anime/manga “One Piece”.

Μίλτος Τεντόγλου: Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προαναφερθέντος τελικού, ο Τεντόγλου πόζαρε στον φακό με χαμόγελο, υιοθετώντας μια στάση που αποτίνει φόρο τιμής στο Gear 5 και την ανάσταση του Luffy ως Joy Boy. Μετά τον ιστορικό του θρίαμβο, ο οποίος του εξασφαλίζει την άμεση συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, ο Τεντόγλου έκανε ένα από τα χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά σχόλια του. Συνομιλώντας με το gazzetta.gr, ο εξαιρετικός αθλητής είπε με χιούμορ: “Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στον Luffy. Το Gear 5 με βοήθησε”.

Haikyuu!! – Μόνος Δεν Μπορώ, Αλλά Μαζί…

 Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τεντόγλου επιδίδεται σε τέτοιες χειρονομίες- στο παρελθόν είχε πάρει την πόζα Gear 2 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020. Όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Eiichiro Oda, δημιουργό της anime σειράς.

«Έλληνας αθλητής Μιλτιάδης Τεντόγλου κάνει την Gear 5 πόζα λίγο πριν κερδίσει το χρυσό στον τελικό του άλματος εις μήκος ανδρών! Ο ίδιος τύπος που έκανε τη Gear 2 Pose πριν από μερικά χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Έτσι μοιάζει ένας αληθινός φαν του One Piece.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eiichiro Oda (@jp.eiichirooda)

Να σημειωθεί πω ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε ένα αξιοσημείωτο άλμα στα 8,52 μέτρα εξασφαλίζοντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξήχθη στη Βουδαπέστη. Ο  Τεντόγλου γνωστός για τις επιδόσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Δυτική λογοτεχνία και anime τηλεοπτικές σειρές και ταινίες – Μέρος Α’

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr