Search
Close this search box.
φεστιβάλ ευρώπης φλεβάρη

Τα φεστιβάλ που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2024 στην Ευρώπη

Καθώς πλησιάζει ο Φεβρουάριος, η Ευρώπη προετοιμάζεται για μια ζωντανή πολιτιστική γιορτή με μια πληθώρα φεστιβάλ που υπόσχονται να αιχμαλωτίσουν το κοινό.

Ozzy Osbourne: Ετοιμάζει δύο συναυλίες για να αποχαιρετίσει όπως αρμόζει στο κοινό του

Ο Φεβρουάριος στην Ευρώπη πρόκειται να είναι ένας συναρπαστικός μήνας για τους λάτρεις του φεστιβάλ, με έναν εκλεκτικό συνδυασμό εκδηλώσεων που καλύπτουν διαφορετικά γούστα. Η έναρξη των χειμερινών εορτασμών είναι το Snowbeat Festival 2024, που υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία. Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να συντονιστούν στους ρυθμούς του A State of Trance 2024, όπου οι λάτρεις της τρανς συγκεντρώνονται για ένα υπερβατικό ταξίδι ήχου.

Εν τω μεταξύ, το Grauzone Festival 2024 στην Ολλανδία συγκεντρώνει ένα πρωτοποριακό μείγμα μουσικής, τέχνης και πολιτισμού. Για όσους αναζητούν μια ζωντανή καρναβαλική ατμόσφαιρα, το Karnaval Festival 2024 υπόσχεται πλουμιστές γιορτές. Οι λάτρεις της μπύρας μπορούν να επιδοθούν στο Zmogsala Beerfest 2024, ζώντας μια γευστική εμπειρία. Οι φαν της ηλεκτρονικής μουσικής δεν θα θέλουν να χάσουν τους παλλόμενους ρυθμούς του Rampage 2024, ενώ η indie μουσική προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας στο La Route du Rock Winter 2024. Το AVA Festival London 2024 και το Simple Things Festival 2024 ολοκληρώνουν τον μήνα, εξασφαλίζοντας μια ποικιλόμορφη και αξέχαστη εμπειρία φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

ENTER THE SNOW 2024

3-10 Φεβρουαρίου, 2024 / Via Lattea, Ιταλία

Ανάμεσα στις πλαγιές των Άλπεων θα βρείτε το Enter The Snow Festival 2024. Σε αυτό το φεστιβάλ μπορείτε να περάσετε τις νύχτες σας σε ένα μοναδικό τοπίο και να ανακαλύψετε 400 χλμ. έκτασης καλυμμένης από χιόνι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ENTER THE SNOW (@enterthesnow)

SNOWBEAT FESTIVAL 2024

3 Φεβρουαρίου, 2024 / Βίντενμπεργκ, Γερμανία

Είστε έτοιμοι για τα super chill beats αυτού του γερμανικού χειμερινού φεστιβάλ; Το Snowbeat είναι ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που πραγματοποιείται σε εσωτερικούς χώρους του Βίντενμπεργκ κάθε Φεβρουάριο.

GRAUZONE FESTIVAL 2024

 9-11 Φεβρουαρίου, 2024 / Χάγη, Ολλανδία

Το Grauzone Festival στη Χάγη είναι μια ετήσια εκδήλωση μουσικής και τεχνών που γιορτάζει μια ποικιλία από underground και πειραματικά είδη μουσικής. Πραγματοποιείται σε διάφορους χώρους σε όλη την πόλη. Tο φεστιβάλ παρουσιάζει ανερχόμενους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, με επίκεντρο το post-punk, το new wave, τους ηλεκτρονικούς και τους εναλλακτικούς ήχους. Πέρα από τη μουσική, το Grauzone προσφέρει μια πλατφόρμα για σύγχρονη τέχνη, προβολές ταινιών και συζητήσεις, δημιουργώντας μια ζωντανή πολιτιστική εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

 

KARNAVAL FESTIVAL 2024

10-11 Φεβρουαρίου, 2024 / Τίλμπουργκ, Ολλανδία

Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία στο μεγαλύτερο σκληροπυρηνικό καρναβαλικό πάρτι στην Ευρώπη; Αυτό το διήμερο Σαββατοκύριακο κατά τις πιο κρύες μέρες της χρονιάς θα έχει και τις πιο ζεστές νύχτες του χειμώνα.

ZMOGSALA BEERFEST 2024

10 Φεβρουαρίου, 2024 / Βίλνιους, Λιθουανία

Το Zmogsala είναι ένα ανεξάρτητο φεστιβάλ craft μπίρας που πραγματοποιείται το χειμώνα. Το φεστιβάλ παρουσιάζει μοναδικές και ποικίλες μπύρες από όλη την περιοχή και τις γειτονικές περιοχές. Θα υπάρχουν 26 ζυθοποιίες με πάνω από 200 είδη μπύρας!

ZMOGSALA BEERFEST 2024

LET IT ROLL WINTER 2024

16-17 Φεβρουαρίου, 2024 / Πράγα, Τσεχία

Το Let It Roll εμφανίστηκε στην τσεχική χορευτική σκηνή το 2003 και άμεσα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα φεστιβάλ ντραμ και μπάσου στον κόσμο. Η χειμερινή έκδοση μεταφέρει τη δράση σε εσωτερικούς χώρους της πόλης της Πράγας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LET IT ROLL (@letitrollfestival)

A STATE OF TRANCE 2024

23-24 Φεβρουαρίου, 2024 / Ρότερνταμ, Ολλανδία

Το A State of Trance θα πειραματιστεί σε νέες περιοχές φέρνοντας τους θαυμαστές σε ένα ολοκαίνουργιο μουσικό ταξίδι που αιχμαλωτίζει την καρδιά και το μυαλό. Θα προσφέρει τη μοναδική ατμόσφαιρα «ASOT» και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην απόλυτη μορφή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A State Of Trance (@asotlive)

SIMPLE THINGS FESTIVAL 2024

23-29 Φεβρουαρίου, 2024 / Μπρίστολ, Ηνωμένο Βασίλειο

Το Simple Things επιστρέφει το 2024 για τη 10η έκδοσή του που γιορτάζει με μια πολυήμερη εκδήλωση σύγχρονης μουσικής κουλτούρας στο κέντρο της πόλης του Μπρίστολ με ποικιλία από όλο το μουσικό φάσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simple Things (@simplethingsuk)

RAMPAGE 2024

23-24 Φεβρουαρίου, 2024 / Αμβέρσα, Βέλγιο

Το Rampage αυτοαποκαλείται το μεγαλύτερο drum and bass και dubstep πάρτι στο σύμπαν. Γνωστό για τη μαζική παραγωγή, τα οπτικά εφέ και την απαράμιλλη σύνθεση κορυφαίων καλλιτεχνών, το Rampage παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα ειδών μπάσου, όπως dubstep, drum and bass και ηλεκτρονική χορευτική μουσική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAMPAGE (@rampage.international)

LA ROUTE DU ROCK WINTER 2024

28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου, 2024 / Σαιν-Μαλό, Γαλλία

Αυτό το πολύ μοντέρνο, πολύ κουλ, indie rock φεστιβάλ είναι ένα από τα λίγα στη Γαλλία που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ιστορία 25+ ετών. Η εξαμηνιαία εκδήλωση έχει παρουσιάσει τα Portishead, Disclosure, The XX, Blur, Pulp, Air και Sonic Youth και έχει ακόμη μια χειμερινή έκδοση.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

AVA FESTIVAL LONDON 2024

29 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου, 2024 / Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Το AVA, το αγαπημένο φεστιβάλ της Βόρειας Ιρλανδίας έρχεται στο Λονδίνο. Το πρόγραμμα, που αποτελεί μέρος της closing σεζόν του χώρου, θα πραγματοποιηθεί με μια επιλογή από ομιλίες και διαδραστικές συνεδρίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AVA Festival (@avafestival)

ColdPlay: Αβέβαιη η άφιξή τους- Οι διοργανωτές της συναυλίας ζητούν άμεση λύση

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr