Search
Close this search box.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική – Τί συνέβη;

Ο Σταμάτης Γαρδέλης υποβάλλεται σήμερα σε θεραπεία σε ψυχιατρική κλινική, καθώς ζήτησε ιατρική βοήθεια εξαιτίας των αυτοκτονικών του τάσεων.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από μια δύσκολη περίοδο, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών δυσκολιών που οδήγησαν στον κίνδυνο να χάσει το σπίτι του λόγω ενός παρατεταμένου γραφειοκρατικού ζητήματος.

Blind Guardian: Επιστρέφουν στην Ελλάδα το 2024 – Πού θα τους δούμε;

Ο Γαρδέλης τόνισε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, εκφράζοντας την απελπισία του.

Ο δημοσιογράφος Αλκίνοος Μπουνιάς μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Γαρδέλη στην ψυχιατρική κλινική, επιβεβαιώνοντας την εισαγωγή του ηθοποιού και την έκκληση για βοήθεια.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Τιτανικός – Backstage: Η ανατριχιαστική στιγμή του ναυαγίου με πλάνα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr