Search
Close this search box.

Η ευκαιρία να γίνουμε συνάδελφοι με τον Χάρι Πότερ από το Πανεπιστήμιο του Έξετερ

Από τον Σεπτέμβριο του 2024, το Πανεπιστήμιο του Έξετερ θα προσφέρει μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Μαγεία και Επιστήμη του Αποκρυφισμού».

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει μαγικά: Το εντυπωσιακό ΑΙ τρέιλερ που κατακτά το διαδίκτυο

Στιγμή ορόσημο για τους φανατικούς του Χάρι Πότερ ή και του Μάγου Μέρλιν, καθώς όσοι τους λατρεύουμε τώρα πλέον έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε και συνάδελφοί τους. Ναι, να σπουδάσουμε κι εμείς… τη μαγεία.

Αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο του Έξετερ, θα εξετάζει την ιστορία και τον ρόλο της μαγείας στην κοινωνία και την επιστήμη της Δύσης και της Ανατολής. Οι ενότητες θα καλύπτουν θέματα όπως οι δράκοι στη δυτική λογοτεχνία, ο θρύλος του βασιλιά Αρθούρου, παλαιογραφία, ισλαμική σκέψη, αρχαιολογική θεωρία, και η απεικόνιση των γυναικών στον Μεσαίωνα. Οι διδάσκοντες, ειδικευμένοι σε διάφορους τομείς, θα παραδίδουν γνώσεις σε Ιστορία, Λογοτεχνία, Φιλοσοφία, Αρχαιολογία, Κοινωνιολογία, Ψυχολογία, Δραματική Τέχνη και Θρησκεία. Η επικεφαλής του προγράμματος, Έμι Σέλοβε, επισήμανε τον αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη μαγεία και τον αποκρυφισμό, τόσο εντός όσο και εκτός του ακαδημαϊκού χώρου.

Χάρι Πότερ: 10 εμβληματικές συνθέσεις που μας μάγεψαν – Βίντεο

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr