Search
Close this search box.
Σκορσεζε νέα μουσα

Ο Σκορσέζε βρήκε νέα μούσα για τις ταινίες του κι εμείς την εγκρίνουμε ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο  Μάρτιν Σκορσέζε μπορεί να απασχολεί την ειδησεογραφία με την τελευταία του ταινία Killers of  the Moon αλλά η νέα του μούσα φαίνεται να απασχολεί περισσότερο τον αγαπημένο σκηνοθέτη αυτο το διάστημα.

Ξέρουμε πως ο γνωστός σκηνοθέτης Σκορσέζε αγαπά με εμμονή συγκεκριμένα πρόσωπα και τα επιλέγει συχνά, ώστε να πλαισιώνουν τα αριστουργήματα του. Οπότε δεν μας προκάλεσε εντύπωση η ανάγκη του για νέα μούσα. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης ανέβασε στο Τικ Τοκ τη νέα του μούσα κι εμείς έχουμε να πούμε πως είναι η καλύτερη επιλογή που έχει κανει ποτέ ο σκηνοθέτης.

Δείτε το βίντεο:

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Λίγα λόγια για το τελευταίο αριστούργημα του σκηνοθέτη 

Το “Killers of the Flower Moon” βγήκε στις ελληνικές αίθουσες και δέχθηκε ενθουσιώδεις κριτικές.

Ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο στο Apple TV+ για το κοινό που θα παρακολουθήσει streaming. Οι πρώτες κριτικές της ταινίας είναι ελπιδοφόρες, με 95% Tomatometer score στο Rotten Tomatoes βάσει 93 κριτικών. Το IMDB αντανακλά επίσης θετικά σχόλια με 90/100 Metascore και 8,9/10 IMDB Rating.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τον Leonardo DiCaprio ως Ernest Burkhart, ο οποίος παντρεύεται τη Mollie Kyle, την οποία υποδύεται η Lily Gladstone, κληρονόμο μιας σημαντικής περιουσίας πετρελαίου. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύεται τον θείο του Έρνεστ, τον Γουίλιαμ Χέιλ, έναν κτηνοτρόφο που εμπλέκεται σε μια συνωμοσία για την αρπαγή της γης και του πλούτου των Οσάγε. Επιπλέον, ο Jesse Plemons αναλαμβάνει το ρόλο ενός πρώην Τέξας Ρέιντζερ, ο οποίος αποστέλλεται από τον J. Edgar Hoover για να διερευνήσει την υπόθεση για λογαριασμό του νεοσύστατου FBI.

Μάρτιν Σκορσέζε: Οι συνεργασίες του με εμβληματικούς ηθοποιούς

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr