Search
Close this search box.
Σκορσέζε για Ταραντίνο

Μάρτιν Σκορσέζε: Τι δήλωσε για την απόσυρση του Κουέντιν Ταραντίνο;

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε μοιράστηκε τις σκέψεις του για το σχέδιο συνταξιοδότησης του Κουέντιν Ταραντίνο.

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την προγραμματισμένη συνταξιοδότηση του Κουέντιν Ταραντίνο μετά την επερχόμενη 10η ταινία του, “The Movie Critic“. Ο Ταραντίνο έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η επόμενη ταινία του, θα είναι το τελευταίο του μεγάλου μήκους έργο, ώστε να μπορέσει “να πάει να γράψει μυθιστορήματα και κινηματογραφική λογοτεχνία”.

Ο Σκορτσέζε σχολίασε το σχέδιο του σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης, όπου τόνισε τις διαφορές μεταξύ τους. “Είναι συγγραφέας“, δήλωσε. “Είναι ένα διαφορετικό πράγμα. Εγώ σκέφτομαι ιστορίες. Με ελκύουν οι ιστορίες μέσω άλλων ανθρώπων. Όλα είναι διαφορετικά μέσα, διαφορετικοί τρόποι. Και έτσι νομίζω ότι είναι μια διαφορετική διαδικασία. Σέβομαι τους συγγραφείς και μακάρι να ήμουν σε θέση να το κάνω. Μακάρι να μπορούσα να είμαι σε ένα δωμάτιο και να δημιουργήσω αυτά τα μυθιστορήματα, όχι ταινίες, μυθιστορήματα“.

Κάφκα – «Οι Σειρήνες όμως έχουν ένα όπλο πιο φοβερό και από το τραγούδι: τη σιωπή τους.»

Μιλώντας για τη δική του μακροβιότητα ως σκηνοθέτης, καθώς προβάλλει την 27η μεγάλου μήκους ταινία του “Killers Of The Flower Moon”, ο Σκορτσέζε εξήγησε ότι εξακολουθεί να είναι “περίεργος” για τη μορφή τέχνης. “Είμαι ακόμα περίεργος για τα πάντα“, πρόσθεσε. “Αυτό είναι ένα από τα πράγματα. Αν είμαι περίεργος για κάτι, νομίζω ότι θα βρω έναν τρόπο. Αν αντέξω και επιμείνω, θα βρω έναν τρόπο να προσπαθήσω να κάνω κάτι από αυτό στο φιλμ, αλλά πρέπει να είμαι περίεργος για το θέμα. Η περιέργειά μου εξακολουθεί να υπάρχει.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr