Search
Close this search box.
ΣΚΑΪ "Ο μονομάχος" βιντεο

62 παίκτες δε γνώριζαν από πόσα κόμματα αποτελείται η νέα βουλή των Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε το πως γίνεται να έχουμε φτάσει στο σημείο να μη γνωρίζουμε ούτε τα βασικά, ενώ ταυτόχρονα έχουμε νικήσει τον αναλφαβητισμό και έχουμε καλύτερα συστήματα εκπαίδευσης απ’ ότι στο παρελθόν. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά και φέρουμε όλοι την ευθύνη για αυτό!

Ένα στιγμιότυπο από το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ “Ο μονομάχος” κέρδισε μεγάλη προσοχή όταν 62 από τους 100 συμμετέχοντες δυσκολεύτηκαν να προσδιορίσουν τον αριθμό των πολιτικών κομμάτων στη νέα Βουλή. Στον αρχικό γύρο, ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος έθεσε το ερώτημα: “Πόσα κόμματα αποτελούν τη νέα Βουλή των Ελλήνων;”.

Οι επιλογές ήταν 5, 7 ή 8 κόμματα. Αρχικά, η διαγωνιζόμενη επέλεξε λανθασμένα 5 κόμματα, αλλά μετά από επανεξέταση, τα απαρίθμησε ένα προς ένα και τελικά επέλεξε τη σωστή απάντηση των 8 κομμάτων (Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες, Νίκη, Πλεύση Ελευθερίας).

Μετά την επιβεβαίωση της σωστής απάντησης, ο παρουσιαστής ρώτησε για την εκτίμησή της σχετικά με το πόσοι από τους αντιπάλους της θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι. Η ίδια υποστήριξε με σιγουριά ότι όλοι τους θα αποκλείονταν. Προς έκπληξη τόσο της διαγωνιζόμενης όσο και του κοινού, το στούντιο έμεινε έκπληκτο, καθώς 62 από τους 100 αντιπάλους έδωσαν λανθασμένες απαντήσεις.

ΣΚΑΪ “Ο μονομάχος”: Δείτε το βίντεο:

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μπαμπινιώτης: «Αν κινδυνεύει η ελληνική γλώσσα κινδυνεύει από τους Έλληνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr