Search
Close this search box.
Σελίν_Ντιον_εμφάνιση

Σελίν Ντιον: Εμφανίστηκε δημόσια και τραγούδησε μετά από 3,5 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σελίν Ντιόν σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της, τραγούδησε μετά από 3,5 χρόνια αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της υγείας της.

Με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από 3,5 χρόνια, η Σελίν Ντιον έκανε κάτι που ίσως κανείς δεν περίμενε, να τραγουδήσει. Η τραγουδίστρια έδειχνε εμφανώς ενθουσιασμένη στην σπάνια εμφάνισή της σε έναν αγώνα χόκεϊ μεταξύ των «Vegas Golden Knights» και των «Montreal Canadiens» την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο επικοινωνίας χόκεϊ των «Canadiens», Σαντάλ Μακαμπέ.

«Έχει περάσει πολλά και το να τη βλέπεις έτσι να χαμογελάει και να είναι τόσο χαρούμενη… είναι εκπληκτικό. Ξέρω ότι έχει καλές και όχι τόσο καλές ημέρες, αλλά αυτή ήταν μια πολύ καλή μέρα», δήλωσε η Μακαμπέ. «Ήταν μια απίστευτη στιγμή. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα», συνέχισε η Μακαμπέ, η οποία μοιράστηκε στιγμιότυπα από την επίσκεψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ozzy Osbourne: 10 ατάκες του παιδιού με την υψηλή ευφυΐα που λάτρευε το σκοτάδι

Υπενθυμίζουμε ότι η Σελίν Ντιον διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person το 2022. Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από προοδευτική ακαμψία και δυσκαμψία και προκαλεί επώδυνους μυϊκούς σπασμούς. Η ίδια με ένα βίντεο στο Instagram το Δεκέμβριο του 2022 το ανακοίνωσε, εξηγώντας και τους λόγους ακύρωσης της παγκόσμιας περιοδείας της.

Δείτε το βίντεο:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr