Search
Close this search box.
wise guys

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Επιστρέφει το 2024 με τη νέα ταινία του Μπάρι Λέβινσον “Alto Knights”

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την επιστροφή του 81χρονου σκηνοθέτη Μπάρι Λέβινσον, καθώς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την τελευταία του ταινία, «Alto Knights», παλαιότερα γνωστή ως «Wise Guys». Αυτό το έργο αναμένεται να είναι το εναρκτήριο πρωτότυπο στοιχείο της Warner Bros κατά την εποχή της Warner Bros. Discovery, με ένα μαφιόζικο δράμα με τον Robert De Niro να παίζει διπλό ρόλο.

“Alto Knights”: Η νέα ταινία με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο άλλαξε όνομα και αναμένεται

Η σχέση του Ντε Νίρο με το είδος των μαφιόζων είναι εδραιωμένη και το «Wise Guys», που στοχεύει στη θεατρική διανομή, προαναγγέλλεται ως η επιστροφή του Λέβινσον στη σημαντική παραγωγή ταινιών στο στούντιο. Ωστόσο, προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με τη σοφία της διάθεσης 50 εκατομμυρίων δολαρίων στον Λέβινσον για την ταινία, δεδομένου ότι τα θεατρικά του επιτεύγματα δεν ήταν αξιοσημείωτα από το «Wag the Dog» του 1997. Μερικές από τις ταινίες του στο HBO, όπως το “You Don’t Know Jack” του 2010, έχουν λάβει επαίνους.

Ο Nicholas Pileggi, ο συγγραφέας του «Wiseguy», του βιβλίου που ενέπνευσε το «Goodfellas», έγραψε το σενάριο για τους «Alto Knights». Το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος είναι αβέβαιο – μένει να φανεί αν θα είναι μια μνημειώδης αποτυχία ή μια δραματική επιτυχία.

Η αφήγηση των «Alto Knights» περιστρέφεται γύρω από τις ιστορικές προσωπικότητες Vito Genovese και Frank Costello, δύο Ιταλοαμερικανοί βαρόνοι του εγκλήματος από τον 20ο αιώνα. Η ταινία εξερευνά την απόπειρα δολοφονίας του 1957 από τον Τζενοβέζε στον Κοστέλο και τις επιπλοκές που ακολούθησαν. Η απόφαση να δοθούν στον Ντε Νίρο και στους δύο ρόλους εγείρει ερωτηματικά.

Μια πρόσφατη δοκιμαστική προβολή του «Alto Knights» στην Πασαντένα φέρεται να έφερε θετικές αντιδράσεις. Ένας θεατής περιέγραψε την ταινία του Λέβινσον ως μια επιστροφή στην αφήγηση της παλιάς σχολής, με επίκεντρο τον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ δύο φίλων και τη δυναμική της εξουσίας. Ο Λέβινσον εξερευνά γνωστά εγκληματικά στοιχεία, ωστόσο υφαίνει μια συναρπαστική ιστορία για τη γοητεία της εξουσίας και την πιθανότητα να ξεφύγει η βία εκτός ελέγχου. Η ταινία εμβαθύνει σε μακροχρόνιες δικαστικές ακροάσεις και έντονες συνομιλίες μεταξύ των δύο χαρακτήρων, που υποδύονται και οι δύο από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με μαγνητική πεποίθηση. Αν και πρόκειται για μια ιστορία όχλου, ο Levinson τονίζει τη φύση του ως ένα συναρπαστικό δράμα.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Ελαφοκυνηγός, το Οργισμένο Είδωλο ο Νονός και άλλοι τόσοι…

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr