Search
Close this search box.
Ρόμπερτ Ντε Νίρο δίκη

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αγωγή από την πρώην βοηθό του, η οποία τον κατηγορεί για φυλετικές διακρίσεις – Τι απαντάει ο ηθοποιός;

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίσκεται σε δίκη με την πρώην βοηθό του Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον, μετά την αγωγή της για κατηγορίες φυλετικής διάκρισης.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έδωσε την κατάθεσή του τη Δευτέρα (30 Οκτωβρίου) στη Νέα Υόρκη, σε δίκη που προέκυψε από την αγωγή μιας πρώην προσωπικής βοηθού, η οποία κατηγορεί τον ηθοποιό ότι υπήρξε καταχρηστικό αφεντικό. Ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος μάρτυρας σε μια δίκη που προέκυψε από αγωγές σχετικά με την εργασιακή σχέση της Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον με τον ίδιο.

Η γυναίκα, στην οποία ανατέθηκε για χρόνια να κάνει τα πάντα, από το να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ντε Νίρο μέχρι να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όταν έπεσε από τις σκάλες, τον έχει μηνύσει για αποζημίωση 12 εκατομμυρίων δολαρίων για σοβαρή συναισθηματική διαταραχή και βλάβη της φήμης της.

Ο Ντε Νίρο κατέθεσε συμφωνώντας ότι είχε καταχωρίσει τη Ρόμπινσον ως επαφή έκτακτης ανάγκης σε κάποιο σημείο και ότι είχε βασιστεί σε αυτήν για να βοηθήσει με ευχετήριες κάρτες για τα παιδιά του. Αλλά όταν ένας δικηγόρος της Ρόμπινσον τον ρώτησε αν τη θεωρούσε ευσυνείδητη υπάλληλο, εκείνος  την χλεύασε.

20 αλήθειες από τον Μίλαν Κούντερα: «Το να αγαπάς κάποιον από συμπόνια δεν σημαίνει ότι τον αγαπάς πραγματικά.»

“Δεν είναι σαν να της ζητάω να πάει εκεί έξω και να ξύσει πατώματα και να σφουγγαρίσει το πάτωμα”, είπε. “Οπότε όλα αυτά είναι ανοησίες!”

Στις εναρκτήριες δηλώσεις που προηγήθηκαν της κατάθεσης του Ντε Νίρο, ο δικηγόρος Άντριου Μακάρντι δήλωσε ότι η Ρόμπινσον δεν μπόρεσε να βρει δουλειά και φοβάται να βγει από το σπίτι της από τότε που έφυγε από τη δουλειά. Είπε ότι ο Ντε Νίρο της φώναζε μερικές φορές και την αποκαλούσε με άσχημους χαρακτηρισμούς, Είχε μια συμπεριφορά που συνάδει γενικότερα με τα σεξιστικά σχόλια που έκανε για τις γυναίκες σε ευρύτερο επίπεδο.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr