Search
Close this search box.
Πούτιν ταινία

“Πούτιν”: Η ταινία που παρουσιάζει τον Ρώσο Πρόεδρο ως “δικτάτορα” έρχεται να ταράξει τα νερά (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Η ταινία “Πούτιν” που αναπαριστά την ζωή του Ρώσου Προέδρου, τον εμφανίζει ως έναν “αδίστακτο δικτάτορα” και ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά.

Η Kinostar έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την ταινία “Πούτιν”, την πρώτη διεθνή παραγωγή του Πολωνού Πάτρικ Βέγκα, ο οποίος πλέον ακούει στο όνομα Μπεσαλέλ. Η ταινία, που παρουσιάζεται ως πολιτικό θρίλερ και ψυχολογικό πορτρέτο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αν κρίνουμε από το τρέιλερ, είναι απίθανο να έχει πολλούς θαυμαστές στη Μόσχα.

Ο Μπεσαλέλ, ο οποίος λέει ότι συνέλαβε το έργο ως καλλιτεχνική διαμαρτυρία κατά του “Ρώσου δικτάτορα και του πολέμου στην Ουκρανία”, παρουσιάζει τον Πούτιν ως έναν ηλικιωμένο άνδρα που τρέμει μέσα σε λερωμένες πάνες, ως γκανγκστερικού τύπου μαφιόζο που εκβιάζει τον προκάτοχό του Μπόρις Γέλτσιν και ως έναν ψυχρό δολοφόνο που δίνει εντολές για βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες.

«The Naughty Nine»: Ο Ντάνι Γκλόβερ σε μια «άτακτη» Χριστουγεννιάτικη κωμωδία (ΤΡΕΪΛΕΡ)

Ο σκηνοθέτης αναπαριστά διάφορα πραγματικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της ομηρίας σε θέατρο της Μόσχας το 2002, κατά την οποία οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας διοχέτευσαν τοξικό αέριο στο κατάμεστο θέατρο Ντουμπρόβκα για να σώσουν ομήρους από Τσετσένους τρομοκράτες, μια ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο έως και 130 ομήρων.

Η προσωπική ζωή του προέδρου τίθεται επίσης υπό εξέταση, με μια σκηνή που απεικονίζει τον Πούτιν να ταπεινώνει την πρώην σύζυγό του Λιουντμίλα Αλεξάντροβνα Οτσερέτναγια, επιδεικνύοντας τη σχέση του με την πολύ νεότερη φίλη του, Αλίνα Καμπάεβα.

Δείτε το τρέιλερ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr