Search
Close this search box.
Πολυτεχνείο γιορτή σχολείο

Πολυτεχνείο: Σχολείο στην Καισαριανή «έκοψε» τη γιορτή – Τί συνέβη;

Η γιορτή του Πολυτεχνείου έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει ένας πόλεμος μεταξύ των εκπαιδευτικών και της Διευθύντριας σε σχολείο της Καισαριανής.

Αναλυτικότερα η διευθύντρια του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής θεώρησε πως η γιορτή που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί για το Πολυτεχνείο με άμεση σύνδεση του Παλαιστινιακού ζητήματος είναι άτοπη.

Συγκεκριμένα ζήτησε να αφαιρεθεί από τη γιορτή το τραγούδι των «Υπεραστικών» με τίτλο «Η Παλαιστίνη αιμορραγεί» αλλά οι καθηγητές αντέδρασαν με αποτέλεσμα να «κοπεί» η γιορτή. Ένας από τους καθηγητές που αρνήθηκαν την αφαίρεση της σύνδεσης του Πολυτεχνείου με την Παλαιστίνη είναι αντιπρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ.

Μετά την ανάδειξη του ζητήματος ακολούθησε ανακοίνωση των εκπαιδευτικών Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ , υποστήριξαν τη θέση των εκπαιδευτικών.

Η ανακοίνωση βάλει εναντίον της απόφασης της Διευθύντριας και θέτει σαφή υποστήριξη στην αναφορά του Παλαιστινιακού ζητήματος στην γιορτή του Πολυτεχνείου. Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με κάλεσμα αντίδρασης ενάντια στην απόφαση που εφαρμόστηκε στο σχολείο της Καισαριανής.

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr