Search
Close this search box.

Ποιος να το έλεγε; Ο Christopher Nolan έχει «μεγάλη αδυναμία» στις ταινίες «Fast & Furious»!

Ξεχωρίζει ειδικά το «Tokyo Drift». Θα έλεγε κανείς ότι ένας κινηματογραφιστής που έχει ασκήσει τόση επιρροή στο μέσο τις τελευταίες δεκαετίες. όπως ο Christopher Nolan, λογικά θα είχε ελιτίστικο γούστο στις ταινίες, αλλά να που τα φαινόμενα απατούν!

Σε εμφάνισή του στο «The Late Show» του Stephen Colbert, ο σκηνοθέτης του «Οπενχάιμερ» επιβεβαίωσε και πάλι κάτι που είχε πει παλιότερα σε podcast στο οποίο παρέστη, πως είναι φαν της σειράς «Fast & Furious». Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν έχω καμία ενοχή με το να είμαι φαν της σειράς “Fast & Furious”. Είναι ένα τρομερό franchise δράσης».

Ο ίδιος ο Colbert παραδέχτηκε πως δεν έχει παρακολουθήσει κανένα από τα φιλμ της σειράς κι εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει έναν «μαραθώνιο» μαζί με τον Nolan για να αναπληρώσει τα κενά του. Ο Nolan ανταποκρίθηκε: «Δεν έχεις δει καμία από τις ταινίες; Εγώ τις βλέπω όλη την ώρα. Τις λατρεύω. Με εκπλήσσει ότι δεν έχεις δει καμία τους. Είναι μονάχα στις τελευταίες που αναπτύσσονται συγκεκριμένες θεματολογίες και μια μυθολογία. Θα ξεκινούσα με το “Tokyo Drift” και θα το έβλεπα σαν κάτι ξεχωριστό. Για ζέσταμα».

Ο οραματιστής δημιουργός είχε γνωστοποιήσει και σ’ εκείνο το παρελθοντικό podcast πως έχει «πολύ μεγάλη αδυναμία» στο «Tokyo Drift», αλλά και στις ταινίες της σειράς που έχει σκηνοθετήσει ο Justin Lin γενικότερα, λόγω του ότι όσο προχωρούσαν γίνονταν «όλο και πιο μεγάλες και πιο τρελές, αλλά και διασκεδαστικές».

Netflix: Το top10 που συναρπάζει το ελληνικό κοινό αυτή τη στιγμή

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr