Search
Close this search box.
Μπρόσναν Τζάκσον νέα ταινία

Πιρς Μπρόσναν – Σάμιουελ Λ. Τζάκσον: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας τους

Οι Πιρς Μπρόσναν και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον θα συμμετάσχουν στην νέα ταινία «Unholy Trinity», σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Γκρέι.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει ήδη στην πόλη Μοντάνα με τους Πιρς Μπρόσναν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Μπράντον Λεσάρντ να βρίσκονται εκεί.

Το σενάριο του Lee Zachariah αφηγείται μία ιστορία εκδίκησης, σκοτεινών μυστικών και θαμμένων θησαυρών που διαδραματίζεται στη Μοντάνα της δεκαετίας του 1870. Ο Ισαάκ Μπρόντγουεϊ λίγο πριν εκτελεστεί, αναθέτει στον γιο του, Χένρι (Λεσάρντ) να δολοφονήσει τον άνθρωπο που τον παγίδευσε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Ο Χένρι, αποφασισμένος να εκπληρώσει την υπόσχεσή του, ταξιδεύει στην πόλη Trinity, όπου μια απροσδόκητη τροπή γεγονότων τον παγιδεύει εκεί και βρίσκεται ανάμεσα στον έντιμο νέο σερίφη της πόλης (Μπρόσναν) και σε μια μυστηριώδη φιγούρα (Τζάκσον).

Halloween: 8 ταινίες που θα σε στοιχειώσουν

«Είναι μια συναρπαστική ιστορία και νιώθουμε τυχεροί που μπορούμε να κάνουμε ένα επικό γουέστερν κατά τη διάρκεια της απεργίας, έχοντας την SAG-AFTRA σε κάθε βήμα. Το Paradise Valley στη Μοντάνα είναι μια εντυπωσιακή τοποθεσία και το ιδανικό σκηνικό για αυτή την ιδιαίτερη ιστορία» ανέφερε σε δήλωση του ο Ρίτσαρντ Γκρέι.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr