Search
Close this search box.
ΧΑΜΑΣ απελευθέρωση 9χρονης

Παγκόσμια συγκίνηση: Η Χαμάς απελευθέρωσε την Έμιλι που θεωρούταν νεκρή (VIDEOS)

Η Χαμάς απελευθέρωσε το βράδυ του Σαββάτου την 9χρονη Έμιλι Χαντ που θεωρούνταν νεκρή από την επίθεση στο κιμπούτς Μπεερί.

Θυμόμαστε όλοι την συγκλονιστική στιγμή που ο πατέρας της 9χρονης Έμιλι, με δάκρυα στα μάτια είχε δηλώσει ότι «καλύτερα να είναι νεκρή, παρά όμηρος στα χέρια της Χαμάς». Σήμερα όμως θα μπορέσει να την κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά του, μιας και επέστρεψε πίσω στο Ισραήλ ζωντανή.

Η Χαμάς, μετά από παρέμβαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – σύμφωνα με την τρομοκρατική οργάνωση – απελευθέρωσε 13 ομήρους από το Ισραήλ και 4 από την Ταϊλάνδη. Μεταξύ των 13 που επιβεβαιώθηκαν από τις Αρχές του Ισραήλ, ήταν και το όνομα της Έμιλι Χαντ.

Θρήνος στον κόσμο του Netflix: Η τραγική απώλεια πασίγνωστου παραγωγού στον πόλεμο με τη Χαμάς

Ο πατέρας της, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο CNN λίγες μέρες μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ είχε πει: «Οι ισραηλινές αρχές μάς είπαν ότι βρήκαν την Έμιλι και πως είναι νεκρή. Κι εγώ απλώς τους απάντησα «ναι» και χαμογέλασα, γιατί αυτή είναι η καλύτερη είδηση από τις πιθανότητες που είχε. Ήταν είτε νεκρή, είτε στη Γάζα. Και αν ξέρετε τι κάνουν στους ανθρώπους στη Γάζα, αυτό είναι χειρότερο και από τον θάνατο».

You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Τόμας Χαντ είχε δηλώσει «μετανιωμένος» αφού έμαθε ότι η κόρη του είναι τελικά ζωντανή.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Συγκεκριμένα, σε νέες του δηλώσεις στις αρχές Νοεμβρίου είχε δηλώσει: «Κατά κάποιο τρόπο μετανιώνω γι’ αυτό. Μόνο και μόνο εξαιτίας κάποιων πραγμάτων που είπα, κάποια πράγματα που μπορεί να την έθεταν σε κίνδυνο. Προχωράμε παρακάτω».

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

«Έχει τα γενέθλιά της αυτό το μήνα. Δεν πρόκειται καν να μάθει ότι έχει γενέθλια, δεν θα υπάρξει τούρτα, ούτε πάρτι, ούτε φίλοι που θα γιορτάσουν. Θα εξακολουθεί να ζει εκεί μέσα στον τρόμο κάθε μέρα. Τη θέλουμε πίσω για να την αγαπήσουμε ξανά, να την αγκαλιάσουμε ξανά και να μην την αφήσω ποτέ από τα μάτια μου», ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του Τόμας Χαντ.

Disney: Δώρισε δύο εκ. δολάρια σε οργανισμούς που παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια στο Ισραήλ!

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr