Search
Close this search box.

Πέθανε ο σπουδαίος Ηλίας Λογοθέτης

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Λευκαδίτης ηθοποιός, Ηλίας Λογοθέτης.

Πριν από λίγα λεπτά έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου, ο γιος του Αλέξανδρος – επίσης ηθοποιός. Στην ανάρτησή του στο Instagram έγραψε σε μία μαύρη σελίδα «Αντίο γαλάζια μάτια».

Ο Ηλίας Λογοθέτης υπήρξε εκ των σημαντικότερων ηθοποιών της γενιάς του, και στην μακροχρόνια του πορεία στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Η σύζυγός του, Μαρία Ζαχαρή, επίσης ηθοποιός, εξέφρασε τα συναισθήματά της με μία δημοσίευση στο Facebook γράφοντας πως «Μετεβλήθη εντός μου και ο ρυθμός του κόσμου».

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ακολουθούν δύο αποσπάσματα από συνεντεύξεις, καθώς και μία βίντεο-συνέντευξη της μοναδικής περίπτωσης ηθοποιού αλλά και ανθρώπου, αυτής του Ηλία Λογοθέτη.

«Είμαι υποκριτής, όχι ηθοποιός. Δεν ποιώ ήθος. Το ήθος του ηθοποιού είναι οι Ποιητές. Είμαι μεταφορέας. Μεταφέρω το ήθος του Ποιητή. Ανήκω στα ισχυρά όπλα. Παντός καιρού. Το λέω με παρρησία και αυτοπεποίθηση. Ούτε χαρισματικός, ούτε τίποτα από όσα λένε κατά καιρούς τα εγκώμια των κριτικών για μένα»

«Ο άνθρωπος δεν είναι ένα ον μια ύπαρξη της επιβίωσης μόνο, ο άνθρωπος είναι μια ψυχή είναι μια ύπαρξη που θέλει ν΄αναπτυχθεί θέλει να σπάσει τα δεσμά του από τη μιζέρια ν΄αναπτυχθεί άλλο επιβιώνω άλλο αναπτύσσομαι….»

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όσους τον αγάπησαν.

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr