Search
Close this search box.
Πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου

Πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου

Έφυγε η γυναίκα του γλεντιού Μαίρη Χρονοπούλου σε ηλικία 90 ετων έπειτα από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μια αγαπημένη μορφή του ελληνικού κινηματογράφου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, αφήνοντας το κοινό και την καλλιτεχνική κοινότητα να θρηνούν την απώλειά της.

Η γνωστή ηθοποιός, που αναδείχθηκε σε μεγάλο αστέρι κατά τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου τις δεκαετίες του 1960 και 1970, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με τις ελπίδες για ένα θαύμα έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό της να εξανεμίζονται.

Ο τραυματισμός αυτός συνέβη όταν γλίστρησε στις σκάλες μέσα στο σαλόνι της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να μείνει αναίσθητη για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που την ανακάλυψε η βοηθός της και κανόνισε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ανέδειξε το ταλέντο της σε διάφορα είδη, κερδίζοντας διακρίσεις για τους ρόλους της τόσο σε δραματικές όσο και σε μουσικές ταινίες.

Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε προσωπικές προκλήσεις, όπως ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1999, επέμεινε και συνέχισε να προσφέρει ουσιαστικά στον κλάδο μέχρι την τελευταία της εμφάνιση στην οθόνη στη σειρά “Έτερος Εγώ Nemesis”.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Ένας τάφος αρχαίας Ελληνίδας εταίρας και ένας σπάνιος καθρέφτης βρέθηκαν στο Ισραήλ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr