Search
Close this search box.
Πάολο_Σορεντίνο_νέα_ταινία

Πάολο Σορεντίνο: Ετοιμάζει νέα ασπρόμαυρη ταινία και μας δίνει μια πρώτη γεύση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η νέα ασπρόμαυρη ταινία του Πάολο Σορεντίνο δεν έχει ακόμη όνομα αλλά γνωρίζουμε ότι θα πρωταγωνιστήσει ο Γκάρι Όλντμαν.

Ο Γκάρι Όλντμαν συμμετέχει στο καστ της επόμενης ταινίας του Ιταλού σκηνοθέτη. Το αν πρόκειται για πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Τον περασμένο Απρίλιο είχε αναφερθεί ότι ο Σορεντίνο θα γυρίσει την επόμενη ταινία του στη Νάπολη και το Κάπρι. Η μεγάλης διάρκειας παραγωγή επρόκειτο να ξεκινήσει τον Μάιο και να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο, και το πιο πιθανό είναι να εμφανιστεί είτε στις Κάννες είτε στη Βενετία του χρόνου.

Πληροφορίες λένε ότι η ταινία του Σορεντίνο βασίζεται σε έναν ναπολιτάνικο θρύλο, τη Σειρήνα Παρθενόπη. Στην πραγματικότητα, η Σειρήνα λέγεται ότι είναι μόνο η αφετηρία της μυστηριώδους νέας ταινίας του Σορεντίνο. Η ιστορία φημολογείται ότι θα περάσει από πολλές ναπολιτάνικες εποχές, ταξιδεύοντας στο χρόνο και θίγοντας θέματα όπως αυτό του San Gennaro.

Το καστ περιλαμβάνει τους Γκάρι Όλντμαν, Σελέστ Ντάλα Πόρτα, Σίλβια Ντεγκράντι, Ιζαμπέλα Φεράρι, Λορέντζο Γκλέιζες, Πέπε Λανζέτα, Σίλβιο Ορλάντο, Λουίζα Ρανιέρι, Στεφανία Σαντρέλι, Αλφόνσο Σανταγκάτα, Νέλο Μάσια και Μπιάτζιο Ίτσο.

Ο Σορεντίνο προέρχεται από την ταινία “Το χέρι του Θεού” του 2021, η οποία απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στη Βενετία και ήταν υποψήφια για Καλύτερη Διεθνής Ταινία στα Όσκαρ. Άλλα αξιοσημείωτα έργα στη φιλμογραφία του περιλαμβάνουν τις ταινίες “The Great Beauty” και “Il Divo”.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

Ρίντλεϊ Σκοτ: Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα τον επαινεί για το έργο του

Πηγή φωτογραφιών

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr