Search
Close this search box.

Ο Michael Cera θα έλεγε το «ναι» σε spinoff ταινία της Barbie με πρωταγωνιστή τον… Allan

Αν υλοποιηθεί ποτέ, θα έχουμε περιέργεια για το τελικό αποτέλεσμα!

Μιλώντας στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», ο Michael Cera γνωστοποίησε πως ευχαρίστως θα συμμετείχε σε spinoff της «Barbie» στο οποίο θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο χαρακτήρας του, Allan.

Για την παρουσία του στο φιλμ της Greta Gerwig, ο ίδιος είπε στην εκπομπή: «Ήταν εκπληκτικό του να είμαι μέρος όλου αυτού. Εννοώ, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα μια ευκαιρία να είμαι μέρος του. Ήρθε από το πουθενά για μένα. Νομίζω ότι ήμουν ο αντικαταστάτης της τελευταίας στιγμής κάποιου, του ατόμου που πραγματικά ήθελαν». Όντως, οι casting directors της «Barbie» είχαν πει παλιότερα στο Vanity Fair πως αρχικά προσέγγισαν τον Jonathan Groff για τον ίδιο ρόλο, όμως δεν κατέστη δυνατό για εκείνον λόγω παράλληλων υποχρεώσεων.

Όταν ο Cera ερωτήθηκε από τον Fallon για τη φημολογία ενός spinoff με κεντρικό ήρωα τον Alan, ο ίδιος ξαφνιάστηκε από το σενάριο αυτό, αλλά φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο. «Νομίζω ότι θα ήταν κάπως περίεργη ταινία, αλλά είμαι εδώ γι’ αυτό. Είναι ένας κάπως απαθής χαρακτήρας. Απλά στέκεται κάπου στο βάθος. Για μένα, η μεγαλύτερη έμπνευση για τον χαρακτήρα μου ήταν ο Hans Moleman, αυτός ο χαρακτήρας από τους “Simpsons”. Απλά στέκεται εκεί όλη την ώρα. Για εμένα, αυτό είναι ο πυρήνας του συγκεκριμένου χαρακτήρα».

Ο σταρ του «Superbad» επίσης μοιράστηκε πως η σκηνή της πάλης με τους Ken ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Δεν ήταν στο σενάριο και ο ίδιος δεν πέρασε από κάποια διαδικασία εκπαίδευσης ή προθέρμανσης για το γύρισμά της. Ο Cera και η οικογένειά του είχαν μόλις αναρρώσει από COVID εκείνον τον καιρό, οπότε και μόνο η διαδικασία του ζεστάματος με τους κασκαντέρ για την επίμαχη σκηνή απαιτούσε από τον ίδιο να ξεκουραστεί μετά για ένα δίωρο.

«Damsel»: Τρέιλερ με… δράκο και τη Millie Bobby Brown του «Stranger Things» στη νέα παραγωγή του Netflix

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr