Search
Close this search box.
Ο χοντρός φίλος σου ντοκιμαντερ

«Ο χοντρός φίλος σου»: Έρχεται το ντοκιμαντέρ για την απεικόνιση των XXL ανθρώπων (BINTEO)

Γιατί οι παχουλοί χαρακτήρες είναι τόσο συχνά ο στόχος του αστείου ή το επίκεντρο του οίκτου; Ένα νέο ντοκιμαντέρ (Your Fat Friend) εγείρει ερωτήματα σχετικά με την έλλειψη σύνθετων απεικονίσεων των plus-size ατόμων στην οθόνη.

Η ηθοποιός Siobhan McSweeney είναι περισσότερο γνωστή ως η επιβλητική διευθύντρια των Derry Girls, η αδελφή Michael, μια καλόγρια σχεδόν εξίσου μεγάλη στο ανάστημα όσο και στον χαρακτήρα, και μια επιβλητική φιγούρα και από τις δύο απόψεις.

Πριν από δύο χρόνια, η ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο στο δράμα Holding του ITV. Αλλά ο Τύπος ενδιαφερόταν μόνο για ένα πράγμα.

“Το μόνο που ήθελαν να με ρωτήσουν ήταν η ερωτική σκηνή και πόσο γενναία την έκανα λόγω του σωματότυπού μου”, λέει.

Περιγραφή: 
Η άνοδος της Aubrey Gordon, από ανώνυμη blogger σε συγγραφέα μπεστ σέλερ. Ο στόχος της; Μια αλλαγή παραδείγματος στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το πάχος. Μια ταινία για το λίπος, την οικογένεια, την πολυπλοκότητα της αλλαγής και τα βαθιά, ακατάστατα συναισθήματα που τρέφουμε για το σώμα μας

Δείτε τι εξετάζει το νέο ντοκιμαντέρ:

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Body Shaming ή Body Loving; Τα 2 άκρα ως τάσεις στη μόδα

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr