Search
Close this search box.

Ο Ντι Κάπριο επιστρέφει ως Φράνκ Σινάτρα μαζί με τον Σκορτσέζε 

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον θρυλικό Φρανκ Σινάτρα σε μια πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε, υποσχόμενος ένα κινηματογραφικό αριστούργημα αντάξιο της αναγνώρισης της περιόδου των βραβείων.

4 ταινίες του Ντι Κάπριο από τότε που όλοι μιλούσαν για ένα παιδί-θαύμα

 

Αυτή η συναρπαστική είδηση, που αποκαλύφθηκε από το Variety, έχει προκαλέσει μεγάλη προσμονή, με την Jennifer Lawrence να φημολογείται ότι διεκδικεί τον ρόλο της δεύτερης συζύγου του Sinatra, Ava Gardner. Ενώ μεγάλα στούντιο όπως η Sony και η Apple φέρονται να διεκδικούν το έργο, εκκρεμεί η έγκριση της κόρης του Σινάτρα, Τίνα.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την έβδομη φορά που ο DiCaprio και ο Scorsese θα συνεργαστούν.

Ο Σκορσέζε σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή της βιογραφίας του Σινάτρα αφού ολοκληρώσει το τρέχον έργο του για τον Ιησού Χριστό, με στόχο να παρουσιάσει την ιστορία με έναν φρέσκο, προσιτό τρόπο. Εν τω μεταξύ, οι ηθοποιοί Andrew Garfield και Miles Teller φέρονται να εξετάζονται για ρόλους στην ταινία του Σκορτσέζε για τον Ιησού, όπως αποκάλυψε το Variety.

Εν μέσω αυτών των εξελίξεων, ο DiCaprio γυρίζει ταυτόχρονα ένα νέο έργο με τον σκηνοθέτη Paul Thomas Anderson.

Η σύγκλιση αυτών των ταλέντων υπόσχεται μια συναρπαστική εποχή για τους λάτρεις του κινηματογράφου, που περιμένουν με ανυπομονησία την αποκάλυψη αυτών των αναμενόμενων παραγωγών.

Τρίβουμε τα χέρια μας από τώρα!

Τα 7 αποφθέγματα του Αντρέι Ταρκόφσκι που μας δίδαξαν νέους τρόπους σκέψεις για την τέχνη

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr