Search
Close this search box.

Ο αγαπημένος «Ντεντέκτιβ Μονκ» γίνεται ταινία – Πότε θα κυκλοφορήσει

Ο Τόνι Σαλούμπ, γνωστός ως «Ντεντέκτιβ Μονκ», επιστρέφει με την ταινία «Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie» που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου στην συνδρομητική πλατφόρμα Peacock.

Το κοινό γνώρισε για πρώτη φορά τον Μονκ – τον χαρακτήρα που πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έχει πολλές φοβίες – τον Ιούλιο του 2002 και τον αγάπησε, με αποτέλεσμα οι περιπέτειές του να συνεχιστούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009.

«Εχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που ο κόσμος παρακολούθησε κάποιο νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Μονκ. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, ο κόσμος άλλαξε δραματικά και το φιλμ “Monk” του 2023 αντικατοπτρίζει αυτή την αλλαγή» δήλωσαν με κοινή τους ανακοίνωση οι παραγωγοί Ντέιβιντ Χόμπερμαν, Ράντι Ζισκ και Άντι Μπρέκμαν.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Μονκ επιστρέφει για να επιλύσει μια «τελευταία και πολύ προσωπική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η αγαπημένη του θετή κόρη και δημοσιογράφος Μόλι, που ετοιμάζεται να παντρευτεί». Η ταινία θα γίνει με το ίδιο καστ και τις προσθήκες των Κέιτλιν ΜακΓκί και Τζέιμς Πιούρφοϊ.

Ο Ζισκ είναι αυτός που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, ο οποίος υπήρξε παραγωγός και σκηνοθέτης πολλών επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς. Ενώ στην παραγωγή υπάρχει και το όνομα του ίδιου του Σαλούμπ.

«Με την επιστροφή μας, επιθυμούσαμε να κάνουμε μια ταινία, εφάμιλλη της κληρονομιάς μας. Το “Mr. Monk’s Last Case” είναι μια δυνατή, συγκινητική, αστεία και ευαίσθητη ιστορία με θέμα την ανθρώπινη φύση» είπαν οι δημιουργοί της ταινίας.

Να θυμίσουμε ότι η σειρά κέρδισε οκτώ βραβεία Emmys με τον Σαλούμπ να αποσπά αυτό του Καλύτερου Ηθοποιού σε κωμική σειρά τρεις φορές.

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr