Search
Close this search box.
Οριστικό: Κανένας δεν πίνει ουίσκι καλύτερα από τον Κίλιαν Μέρφι

Οριστικό: Κανένας δεν πίνει ουίσκι καλύτερα από τον Κίλιαν Μέρφι

Ο γοητευτικός Κίλιαν Μέρφι ιδιαίτερα ως Τόμι Σέλμπυ, στη σειρά Πίκι Μπλάιντερς,  για τον οποίο ο Κίλιαν γεννήθηκε αναμφίβολα για να υποδυθεί, μας έχει καθηλώσει ανάμεσα σε άλλα, για τον τρόπο που απολαμβάνει το ουίσκι.

Cillian Murphy: Ένα σύγχρονο είδωλο της ευελιξίας

Μεταξύ μας, είναι ο λόγος που τρέξαμε να δούμε την ταινία Οπενχάιμερ όπου και πρωταγωνιστεί, σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν. Ο Κίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy) ξεχωρίζει για την έμπειρη ερμηνεία των χαρακτήρων που πίνουν ουίσκι με φινέτσα, σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Το χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο ρόλος του ως Thomas Shelby. Σε αυτή τη σειρά, ο χαρακτήρας του Μέρφι, ως αρχηγός μιας συμμορίας στο Μπέρμιγχαμ μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, απεικονίζεται συχνά να απολαμβάνει ουίσκι με τρόπο που αποπνέει ψυχραιμία και στυλ.

Οριστικό: Κανένας δεν πίνει ουίσκι καλύτερα από τον Κίλιαν Μέρφι

Πολλές φορές μας δημιουργήθηκε η επιθυμία να δοκιμάσουμε κι εμείς από το ουίσκι του «Τόμυ», καθώς σε κάθε γουλιά του μοιάζει να πίνει θεϊκό νέκταρ. Η ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι Μέρφι «πίνει γοητευτικά ουίσκι» έχει τις ρίζες της στις επιδέξιες ερμηνείες του, όπου ενσαρκώνει πειστικά τις αποχρώσεις των χαρακτήρων σε συνδυασμό με το εμβληματικό πνεύμα. Η ικανότητα του Μέρφι να χειρίζεται το ουίσκι στην οθόνη είναι απόδειξη της υποκριτικής του ευφυΐας, καθώς το κοινό βρίσκει τις ερμηνείες του αυθεντικές και σαγηνευτικές. Αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει την ικανότητά του να δίνει ζωή σε χαρακτήρες, κάνοντας τις αλληλεπιδράσεις τους σε σκηνικά, όπως το ουίσκι, ιδιαίτερα αξέχαστες.

Πηγή φωτογραφιών: 1,2

Σίλιαν Μέρφι: 10 ταινίες που αγαπήσαμε

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr