Search
Close this search box.
ναπολέων-τρέιλερ

Ναπολέων – Τρέιλερ: Έρχεται βίαιος και σκοτεινός υπό τον Ρίντλεϊ Σκοτ

Ο Ναπολέων του Ρίντλεϊ Σκοτ έφθασε! Βία, αίμα, πόθος και μια ερμηνεία από τον Χοακίν Φοίνιξ που εμβαθύνει στον πολύπλοκο χαρακτήρα ενός μεγάλου άνδρα, που πολέμησε τη μοναρχία και τη θρησκευτική ηγεμονία στην Ευρώπη. Ο “Ναπολέων” του Ρίντλεϊ Σκοτ υπόσχεται να είναι μια μεγάλη, έντονη κινηματογραφική εμπειρία, επιβεβαιώνοντας τη νέα, αιματοβαμμένη και αισθησιακά φορτισμένη σκηνοθεσία της ταινίας.

O Χοακίν Φοίνιξ (Joaquin Phoenix) αναλαμβάνει το ρόλο του στρατηλάτη που άλλαξε την ιστορία της Ευρώπης  σε αυτή τη φιλόδοξη παραγωγή, με το σενάριο να είναι γραμμένο από τον David Scarpa, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σκοτ στο “All the Money in the World”. Η ταινία εξιστορεί το τολμηρό ταξίδι του οραματιστή Κορσικανού προς τον αυτοκρατορικό θρόνο, παρουσιάζοντας τις έξυπνες στρατιωτικές στρατηγικές και τους περίπλοκους πολιτικούς ελιγμούς του. Επιπλέον, εμβαθύνει στο παθιασμένο και τραγικό ρομάντζο του με τη Ζοζεφίν ντε Μποαρνέ, την οποία ενσαρκώνει η αξιολάτρευτη Βανέσα Κίρμπι.

Η ταινία “Ναπολέων” θα βγει στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Ναπολέων»:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr