Search
Close this search box.
Netflix αύξηση τιμών

Νέες αυξήσεις τιμών από το Netflix – Πού θα φτάσουν τα πακέτα στην Ελλάδα;

Το Netflix ανακοίνωσε νέες αυξήσεις τιμών – τις δεύτερες μέσα σε ένα χρόνο –  παγκοσμίως, κάτι που προκαλεί “παγωμάρα” στους συνδρομητές του.

Ο τιμοκατάλογος του Netflix αλλάζει για δεύτερη φορά αυτό τον χρόνο με το basic και ειδικότερα το premium πακέτο να αυξάνεται κατά πολύ. Συγκεκριμένα από σήμερα το Basic πακέτο πηγαίνει από τα $9.99 στα $11.99 και  Premium από τα $19.99 στα $22.99. Με τα πακέτα  ad-supported και Standard να παραμένουν στην ίδια τιμή. Οι τιμές αυτές αφορούν αποκλειστικά τις ΗΠΑ, τουλάχιστον προς το παρόν.

Οι αυξήσεις στις τιμές ισχύουν ήδη και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης, δίνοντας έτσι μια πρώτη ματιά για το κόστος της συνδρομής και στην Ελλάδα, όταν θα ξεκινήσουν να ισχύουν και εδώ. Στην Μ. Βρετανία για παράδειγμα τα Basic και Premium πακέτα θα κοστίζουν πλέον £7.99 και £17.99 λίρες, αντίστοιχα ενώ στην Γαλλία οι συνδρομητές είδα τις τιμές να αυξάνονται κατά 2€ με το Basic να πηγαίνει στα 10,99 και το Premium στα 19,99.

10 αποφθέγματα απο Έλληνες λογοτέχνες – ποιητές που λατρέψαμε

Μέχρι αυτή την ώρα τα συνδρομητικά πακέτα του Netflix στην Ελλάδα παραμένουν ως έχουν, με την τελευταία αύξηση που είχε γίνει να είναι σε ισχύ. Συγκεκριμένα το Αρχικό πακέτο είναι στα €7.99,το Τυπικό στα €10.99 και το Πλήρες στα €13.99.

Καθώς παρέχουμε περισσότερη αξία στα μέλη μας, τους ζητάμε περιστασιακά να πληρώσουν λίγο παραπάνω“, γράφει το Netflix στην επιστολή του προς τους μετόχους.”Η αρχική μας τιμή είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική σε σχέση με άλλους streamers και με 6,99 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, είναι πολύ μικρότερη από τη μέση τιμή ενός κινηματογραφικού εισιτηρίου“.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr