Search
Close this search box.
Μπρους_Ντίκινσον_ταινία

«Bjorn of the Dead»: Μία horror κωμωδία με πρωταγωνιστή… τον Μπρους Ντίκινσον!

Ο Μπρους Ντίκινσον θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία τρόμου “Bjorn Of The Dead”, που θα είναι ένα tribute band των ABBA.

Ο Μπρους Ντίκινσον έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bjorn of the Dead», η οποία επικεντρώνεται σε μια μπάντα αφιερωμένη στους ABBA, οι οποίοι βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα νυχτερινό κέντρο στην αρχή της αποκάλυψης. Ο Bjorn και η μπάντα του πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τους εαυτούς τους, την ανθρωπότητα και το μέλλον της μουσικής.

Η κωμωδία τρόμου διαδραματίζεται στον κόσμο των tribute bands. Ο Bjorn, τραγουδιστής των Abbatoir, και οι φίλοι του Benny, Anni-Frid και Agnetha περνούν τα Σαββατοκύριακά τους διασκευάζοντας κλασικά κομμάτια των Abba σε διάφορους χώρους που γίνονται όλο και πιο καταθλιπτικοί, από γηροκομεία μέχρι άδειες πίσω αίθουσες παμπ. Είναι μια εξαντλητική διαδικασία και το συγκρότημα είναι έτοιμο να σταματήσει όταν ο Μπένι, το παλαιότερο και πιο άπορο μέλος του συγκροτήματος, ακούει για έναν διαγωνισμό Battle Of The Bands για tribute bands στο The Niney Dimey.

«The Marvels»: Πήραμε μια τελευταία γεύση από την νέα ταινία που υπόσχεται να μας συναρπάσει (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Καθώς η μπάντα φτάνει για να φορτώσει τον εξοπλισμό της, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά αρκετά γρήγορα. Μια αναταραχή στην κεντρική αίθουσα του χώρου ξεφεύγει γρήγορα από τον έλεγχο αναγκάζοντας τον Bjorn και το συγκρότημά του να καλυφθούν στα παρασκήνια. Κάποια από τα άλλα συγκροτήματα τραυματίζονται από τον καβγά έξω, τραυματισμοί που σύντομα δημιουργούν πρόβλημα όταν οι τραυματίες αρχίζουν να μεταμορφώνονται σε αιμοδιψείς νεκροζώντανους.

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr