Search
Close this search box.
Μπρους Γουίλις ασθένεια

Μπρους Γουίλις: Επικοινωνιακά ανίκανος λόγο του προβλήματος υγείας του

Ο Μπρους Γουίλις είναι πλέον επικοινωνιακά ανίκανος λόγο της αφασίας που τον ταλαιπωρεί, όπως έκανε γνωστό ο συγγραφέας Γκλεν Γκόρντον Κάρον.

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις επιβεβαίωσε ότι η αφασία του τον έχει καταστήσει ως επί το πλείστον μη επικοινωνιακό, αφαιρώντας του τις γλωσσικές του ικανότητες και αφήνοντάς τον χωρίς την παλιά του “joie de vivre” (χαρά της ζωής). Όπως όλα δείχνουν η επιστροφή του Μπρους Γουίλις στην υποκριτική γίνεται όλο και πιο απίθανη, καθώς η κατάστασή του έχει προχωρήσει και δεν υπάρχουν προς το παρόν συγκεκριμένες θεραπείες για τη διάγνωση της αφασίας του.

Ο δημιουργός του “Moonlighting” Γκλεν Γκόρντον Κάρον – σειρά στην οποία συμμετείχε ο Γουίλις ως πρωταγωνιστής –  έδωσε μια αποκαρδιωτική ενημέρωση για την υγεία του ηθοποιού. Με την οικογένειά του να δηλώνει στις αρχές του 2022 ότι ο ηθοποιός θα αποσυρθεί μετά τη διάγνωση αφασίας, μιας πάθησης του εγκεφάλου κατά την οποία το άτομο δυσκολεύεται να κατανοήσει ή να διατυπώσει τη γλώσσα. Στο χρόνο που μεσολάβησε από την αποχώρησή του, μια σειρά από πρώην συνεργάτες του μοιράστηκαν την υποστήριξή τους για την ανάρρωσή του.

Μάικλ Κέιν: Επιβεβαιώνει την απόσυρσή του σε ηλικία 90 ετών!

Αν και η ανακοίνωση της αποχώρησής του φαινόταν να είναι οριστική, τα πρώτα σχόλια από την οικογένεια του ηθοποιού έδειχναν ότι υπήρχε κάποια ελπίδα ότι οι θεραπείες του Γουίλις για την αφασία του θα οδηγούσαν σε επιστροφή στην υποκριτική κάποια στιγμή στο μέλλον. Πιο πρόσφατες ενημερώσεις έδειχναν περισσότερη επιφυλακτικότητα ως προς αυτό, με τους ίδιους να επιβεβαιώνουν ότι η κατάστασή του έχει προχωρήσει και ότι για τη συγκεκριμένη διάγνωση δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θεραπείες προς το παρόν.

Ακόμη και αν ο ηθοποιός δεν επιστρέψει, αφήνει πίσω του μια κληρονομιά-μαμούθ στον κινηματογράφο. Μια από τις πιο αξιοσημείωτες δουλειές του είναι η πρωταγωνιστική του συμμετοχή ως ήρωας δράσης John McClane στο “Πολύ σκληρός για να πεθάνει“, ενώ έχει επίσης δείξει την γκάμα του στον κόσμο της κωμωδίας και του δράματος.

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr