Search
Close this search box.
ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ

«ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ»: Πλήθος κόσμου στην φετινή πασαρέλα της Νέας Παραλίας

«ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ»: Έλαμψε ο Κήπος των Γλυπτών

Μια πρωτότυπη fashion βραδιά με ιδιαίτερη αισθητική είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν την περασμένη Τρίτη στον Κήπο των Γλυπτών. Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας, πιστοί στο ραντεβού τους κάθε Σεπτέμβρη, διοργάνωσαν για 9η συνεχόμενη χρονιά την μοναδική πασαρέλα που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των πολιτών της για την ανακύκλωση και την βιώσιμη μόδα. Στο φετινό τους κάλεσμα με θέμα τις «ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ», ανταποκρίθηκαν 31 δημιουργοί οι οποίοι κατέληξαν να παρουσιάσουν μία εξαίρετη χρωματική παλέτα επί σκηνής.

ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ
Παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησαν διοργανωτές και συμμετέχοντες κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης, στις επαφές συνεννόησης με την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, η φετινή Πασαρέλα στέφθηκε εν τέλει με μεγάλη επιτυχία. Προσέλκυσε από νωρίς πλήθος θεατών που θαύμασε από κοντά το μεράκι και την φαντασία όλων όσων συμμετείχαν. Ευφάνταστα υλικά επαναχρησιμοποιήθηκαν και μετουσιώθηκαν σε πρωτότυπα κουστούμια τονίζοντας έτσι την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης στην καθημερινότητα μας. Πάνω στην πασαρέλα περπάτησαν 47 διαφορετικά μοντέλα υπό τους ήχους μουσικής όπερας και υπό το φως των προβολέων να αντανακλάται στο υγρό στοιχείου του Κήπου των Γλυπτών, δημιουργώντας συνθήκες απόλυτης προσήλωσης του κοινού.

ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ

Η συνάντηση της τέχνης με την βιώσιμη μόδα άφησε το δημιουργικό της αποτύπωμα σε αυτό το ξεχωριστό σημείο της Νέας Παραλίας, προκαλώντας αισθήματα αισιοδοξίας για μελλοντικές παρόμοιες δράσεις – εκδηλώσεις προς το φιλοθεάμων κοινό της πόλης. Η φετινή Πασαρέλα 9 «ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ» ανέβασε τον πήχη με το ταλέντο και την διάθεση των συμμετεχόντων, στοιχείο ενθαρρυντικό για όσους αναζητούν στη μόδα ενδείξεις πολιτισμού, αυθεντικότητας και φαντασίας. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που εμπνέει και εμπνέεται από τέτοιου είδους παρουσιάσεις και η Πασαρέλα της Νέας Παραλίας συνεχίζει να τροφοδοτεί αυτή την αμφίδρομη σχέση. Ραντεβού λοιπόν με νέες εμπνεύσεις από τους Φίλους της Νέας Παραλίας τον επόμενο Σεπτέμβρη.

ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ

ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ

ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ
Συμμετείχαν: Ασημίνα Ψύρρα, HocusPocus Ευαγγέλια Σταμάτη, Θεοδοσία Τουρτόγλου, Ναυσικά Κατσικέα, Ελένη Μπάκα, Μυρτώ Ραφαηλιδη Ζηκα, Χριστίνα Παστελά, Ελισσάβετ Κουλτζιόγλου, Πώλα Γιάννα, Αποστολίδου Βασιλική, Ιουλία Κακουλίδου, ΛιζέτταΦώτογλου, BernardCuomo, Νικολέτα Τσικώτη, Γιώτα Ζωγραφάκη, Γεωργία Μελαδίνη, Βασιλική Μικρού, Κρίστυ Αργυροπούλου, Ειρήνη Λαρντούτσου – Κούρτη, Νίκος Γλαβίνας, Γεωργία Σταυρίδου, Αικατερίνη Σολωμού, Μητούδη Ειρήνη, Αγγελική Ταλιαδούρου, Ομάδα prêt à plier Σοφία Βυζοβίτη, Σοφία Γεωργιάδου, Αγγελική Κακούρη, Άννα Μηλώση, Νίκος Καραγιαννίδης, Μιχάλης Σιάπκας.

ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ

ΜονοΧΡΩΜΙΕΣ

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Bernard Cuomo

Φωτογραφίες : Tommy Courtis Photography

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr