Search
Close this search box.

Μέλος του συνεργείου της σειράς «Wonder Man» της Marvel έχασε τη ζωή του ύστερα από δυστύχημα

Διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας σε μέλος του συνεργείου της σειράς «Wonder Man».

Εργαζόμενος του συνεργείου για την τηλεοπτική σειρά «Wonder Man» σε παραγωγή των Marvel Studios έχασε τη ζωή του την Τρίτη αφού έπεσε από οροφή. Η Αστυνομία του Λος Άντζελες ταυτοποίησε τον άτυχο άντρα ως τον Juan Carlos Osorio, ετών 41 και κάτοικο του Τεμπλ Σίτι στην Καλιφόρνια.

Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι σκέψεις μας βρίσκονται στην οικογένεια και τους φίλους του, στους οποίους στέλνουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια, και στηρίζουμε την έρευνα γύρω από τις συνθήκες του δυστυχήματος». Ο αστυνόμος Charles Miller, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, γνωστοποίησε πως δυνάμεις του σώματος ανταποκρίθηκαν γύρω στις 6:55 το πρωί εκείνης της ημέρας, και πως οι σχετικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όταν το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα δεν πραγματοποιούνταν γυρίσματα λόγω διακοπής τους ύστερα από την πρόσφατη απεργία του Σωματείου Ηθοποιών, ωστόσο το συνεργείο εκτελούσε σχετικές εργασίες. Πρωταγωνιστής της σειράς έχει οριστεί ο Yahya Abdul-Mateen II που έγινε γνωστός στο κοινό κυρίως μέσα από τον ρόλο του ως Black Manta στις ταινίες «Aquaman», ενώ στη συγγραφή της θα συμμετέχει ο Destin Daniel Cretton που είχε σκηνοθετήσει για τη Marvel πριν από λίγα χρόνια το «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών».

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr