Search
Close this search box.
Μάικλ Κέιν υποκριτική

Ο Μάικλ Κέιν κάνει μαθήματα υποκριτικής και εμείς τον λατρεύουμε ακόμη περισσότερο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάικλ Κέιν (Michael Caine) κανει μαθήματα υποκριτικής σε νεαρούς ηθοποιούς και εμεις τον λατρεύουμε ακομη περισσότερο.

Σε ηλικία 90 ετών, ο Μάικλ Κέιν δήλωσε την αποχώρησή του από τον κόσμο της τέχνης. Τελειώνοντας μια αξιοσημείωτη καριέρα επτά δεκαετιών, ο ηθοποιός στοχεύει να κλείσει με θετικό πρόσημο μετά την τελευταία του ερμηνεία στην ταινία “Ο μεγάλος δραπέτης” και την κατάκτηση δύο Όσκαρ.

Ο Μάικλ Κέιν δήλωσε σχετικά με την αποχώρηση του από τον κινηματογράφο: 

«Οι μόνοι ρόλοι που ενδέχεται να πάρω τώρα είναι 90χρονοι άνδρες. Ή ίσως 85 ετών. Δεν πρόκειται να είμαι πρωταγωνιστής. Δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές στα 90, θα έχει νεαρά όμορφα αγόρια και κορίτσια. Οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να φύγω με όλα αυτά.»

Εμείς ψαξαμε και βρήκαμε ένα εξαιρετικό αποσπάσμα από ένα μαγνητοσκοπημένο μάθημα, όπου ο Μάικλ Κειν παραδίδει μαθήματα υποκριτικής. Όσα χρόνια και αν έχουν πέρασει απο το συγκεκριμένο επεισόδιο παραμένει το ιδιο απολαυστικό, έτσι επιλέξαμε να το μοιραστούμε μαζί σας (enjoy it).

Δείτε το βίντεο:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr