Search
Close this search box.
Κρίστοφερ_Νόλαν_νέα_ταινία

Κρίστοφερ Νόλαν: Κάνει “στροφή” στη θεματολογία του και ετοιμάζει νέα ταινία!

Ο Κρίστοφερ Νόλαν ετοιμάζεται να κάνει “στροφή” στην θεματολογία του και να γυρίσει μια νέα ταινία εντελώς διαφορετική από το “Oppenheimer“.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν βρίσκεται στο παρασκήνιο λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε η ταινία του με τίτλο “Oppenheimer”. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Yahoo Entertainment, ο σκηνοθέτης μίλησε για την θεματολογία της πρόσφατης επιτυχίας του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι τόσο ζοφερή που θέλει να την αφήσει πίσω του.

Μάλιστα κάνοντας λόγο για επόμενή του ταινία και την θεματολογία της, αποκάλυψε ότι δεν θα είναι τόσο ζοφερή: “Σίγουρα, ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να αφήσει πίσω του την ιστορία. Θέλω να πω, είναι σπουδαίο προνόμιο να μπορείς να μιλάς για μια ταινία που έχεις γυρίσει και η οποία τώρα πάει στα σπίτια και σε 4k και Blu-ray και όλα τα σχετικά. Είναι υπέροχο να μπορώ να κάθομαι εδώ και να σας μιλάω για την επιτυχία της ταινίας. Αυτό είναι ένα τεράστιο προνόμιο. Αλλά το θέμα της είναι πολύ σκοτεινό. Είναι μηδενιστικό. Και, ναι, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που θέλει πολύ να προχωρήσει και ίσως να κάνει κάτι, ξέρετε, όχι τόσο ζοφερό“.

Κρίστοφερ Νόλαν: 10 άγνωστα facts για τον σκηνοθέτη του Oppenheimer

Πάντως η ταινία του Νόλαν θεωρείται ως ένα από τα φαβορί της κούρσας των Βραβείων Όσκαρ του 2024 σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες όπως Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ Ανδρικού, Β’ Ανδρικού, Β’ Γυναικείου, Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Μοντάζ, Ειδικών Εφέ, Ήχου, Soundtrack και Φωτογραφίας.

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr